Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

De Overkant: culinaire koers voor restaurant in de Boschstraat

Restaurant De Overkant vaart sinds de heropening van de horeca een nieuwe culinaire koers. Het restaurant in de Boschstraat werd eind 2018 overgenomen door Joey van Breugel. Sinds kort is Tim Conijnenberg ingestapt als mede-eigenaar en nieuwe chef-kok van De Overkant.

Onder zijn leiding serveert het restaurant seizoensgerechten op basis van eerlijke producten. Een Frans klassieke basis met een creatieve en moderne touch. De menukaart bestaat uit à la carte gerechten en een 3- tot 5-gangen seizoensmenu, dat 6 keer per jaar vernieuwd. “Je kunt bij ons een hoofdgerecht eten of lekker lang tafelen en genieten van een culinaire avond uit”, aldus Conijnenberg, die bij diverse (culinaire) restaurants buiten Breda heeft gewerkt.

Mede-eigenaar en maître Joey van Breugel zorgt er samen met zijn team voor dat gasten in een huiselijke sfeer genieten van een onbezorgde avond. “Met oog voor detail, toegankelijkheid en passie”, aldus Van Breugel. “De wijnkaart is uitgebreid en ook wijnarrangement bij het menu is ook mogelijk.” Ook het interieur van het restaurant is sinds de heropening vernieuwd.

Het doel van het ondernemersduo is het bemachtigen van een Bib Gourmand. Deze culinaire vermelding van Michelin wordt ook wel gezien als halve Michelin-ster. Sinds de sluiting van De Stadstuin en overname van Salon de Provence heeft Breda geen restaurant meer met een Bib Gourmand vermelding.

Restaurant De Overkant is woensdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 21.30 uur voor lunch, borrel en diner.

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…