De Uitdaging Breda
Blogs

De Uitdaging start maandelijks verrassingsdiner

Lunchroom De Uitdaging in Ulvenhout gaat vanaf september op iedere laatste vrijdag van de maand een verrassingsdiner organiseren. Iedereen is van harte welkom om te genieten van een 3-gangen diner.

Het diner is bedacht en gemaakt door de (leerling)medewerkers van De Uitdaging. De eerste editie is vrijdag 25 september. Het ontvangst is tussen 18.30 en 19.00 uur en je kunt reserveren via info@lunchroomdeuitdaging.nl.

Over De Uitdaging

De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kun je genieten van huisgemaakte soepen, broodjes, een high tea of een borrel plateau met een Chaams speciaalbiertje erbij.

De lunchroom is onderdeel van Stichting Buitengewoon leren en werken – Prins Heerlijk. Prins Heerlijk biedt opleidingstrajecten op maat voor gemotiveerde jongeren met leerproblemen en/of een functiebeperking. Ook bieden ze ontwikkelingsgerichte dagbestedingstrajecten.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.