Lunchroom De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kun je genieten van heerlijke broodjes, huisgemaakte soepen, een Engelse High Tea of High Wine. Ze werken met verse, eerlijke producten en waar mogelijk, afkomstig uit de regio. En er is goed nieuws: de menukaart van De Uitdaging is vernieuwd!

Een aantal toppers van de nieuwe menukaart is bijvoorbeeld de kipburger (met bacon, zoetzure komkommer en chilimayonaise), de salade kip Mexican style (met avocado, mais, paprika en geroosterde amandelen), broodje champignons (met of zonder bacon, parmezaan, tuinkruiden en truffelmayonaise) en de tosti (met brie, serranoham, huisgemaakte tomatentapenade). Naast de rundvlees, kaas- en garnalenkroketten heeft de lunchroom nu ook groentenkroketten (Van Dobben) geserveerd met chilimayonaise.

Over De Uitdaging

Sinds 2008 is De Uitdaging een leer- en werkplek voor mensen met een beperking. Onder professionele begeleiding leren zij de kneepjes van het vak. Met veel enthousiasme werken zij in de bediening, de keuken en de huishouding, met als een doel door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Dit gebeurt in samenwerking met Amarant.

Lees meer over deze lunchroom

De Uitdaging Ulvenhout

De Uitdaging Ulvenhout

De Uitdaging Ulvenhout

De Uitdaging Ulvenhout

De Uitdaging Ulvenhout