Blogs

Nieuw bij Ellis: steak tartaar en 100% vegan beet tartaar

Ellis lanceert, naast de populaire smaakvolle burgers, twee versies van een steak tartaar. Het gaat om een traditionele rundertartaar en daarnaast een ‘beet’ tartaar, op basis van rode biet en paddenstoelen. Het is de eerste keer dat Ellis, gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat, inzet op alternatieve hoofdgerechten.

Tot nu toe werd er elk seizoen afgewisseld met een aantal salades, maar nooit eerder waagden ze zich aan andere recepten. Gezien hun focus de laatste jaren wel vaker lag op het ontwikkelen van ‘plant-based’ gerechten, is het geen verrassing dat Ellis ook een vegan alternatief heeft bedacht.

De steak tartaar bestaat uit handgesneden rundertartaar, sjalot, kappertjes, peterselie, augurk, olijfolie, smoked zeezout, zuurdesemtoast, salade en verse frietjes. De 100% vegan beet tartaar bestaat uit kastanjechampignon, rode biet, soya, rode bietensap, sjalot, kappertjes, peterselie, augurk, olijfolie, smoked zeezout, zuurdesemtoast, salade en verse frietjes.

Ellis Gourmet Burger Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.