Enjoy Vietnam Breda
Blogs

Nieuwe Vietnamese gerechten bij Enjoy Vietnam

Enjoy Vietnam is een restaurant in de Reigerstraat met authentieke Vietnamese gerechten. De lichte en vers bereide gerechten bestaan uit dagverse ingrediënten. Er is een uitgebreide keuze aan vegetarische en glutenvrije gerechten. Sinds kort heeft Enjoy Vietnam een nieuwe menukaart.

Voorgerechten

Geniet van Goi Cuon, oftewel verse lenterollen met keuze uit garnalen en varkensvlees, garnalen, rundvlees of vegetarisch. Een ander voorgerecht dat je niet mag missen is Cha Gio Vietnam, oftewel échte gefrituurde Vietnamese loempia’s met keuze uit garnalen, krab en vegetarisch. Je kunt ook een de papaya salade Goi Du Du bestellen.

De vriendenschaal is populair onder de gasten van Enjoy Vietnam. Dit is namelijk een mix van 5 verschillende voorgerechten, ideaal wanneer je niet kunt kiezen!

Hoofdgerechten

Op de menukaart staan hoofdgerechten zoals pho noedelsoepen. Deze kun je bestellen met verschillende soorten vlees. Ook heb je keuze uit verschillende bun gerechten, waaronder de vegetarische Bun Chai met tofu. Tot slot heb je keuze uit verschillende rijstgerechten met groenen, vis of vlees. Wil je iets unieks proeven? Bestel dan de specialiteit van de chef: Banh Xeo, een Vietnamese pannenkoek.

Desserts & cocktails

Er staan ook nieuwe dessert op de menukaart zoals Vietnamese chendol en sesambollen met rode bonen. Vergeet ook niet om een blik te werpen op de cocktailkaart. Je hebt keuze uit verschillende gin-tonics, cocktails (ook alcohol-vrij) en zelfs een Espresso Martini als dessert cocktail.

Combo-actie

Enjoy Vietnam heeft momenteel op dinsdag en woensdag een combo menu. Zo krijg je een kip-loempia, een pho bo tai en een frisdrank naar keuze voor €15.

Bekijk menukaart

Over Enjoy Vietnam

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Enjoy Vietnam Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.