Franse Restaurants Breda
Lijstjes

5x Franse restaurants in Breda

Franse restaurants in Breda zijn er genoeg te vinden. De Franse keuken vormt veel restaurant als basis, ook in Breda. Gelukkig zijn er een aantal restaurants die zich specialiseren in de Franse keuken, met haar lange tradities. In dit lijstje een overzicht van Franse restaurants in Breda.

1. Brasserie Bardot

Brasserie Bardot is een Frans restaurant op het Van Coothplein. Bij het restaurant kun je van ‘s ochtends tot ‘s avonds genieten van alles wat kenmerkend is voor een typisch Franse brasserie. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het zonnige terras.

Brasserie Bardot Frans Restaurant Breda

2. Wijnbar Petit Bardot

Wijnbar Petit Bardot is de naastgelegen wijnbar van Brasserie Bardot op het Van Coothplein. De wijnbar heeft een Frans-Mediterrane sfeer en is bij uitstek geschikt om gezellig te borrelen. Op de menukaart vind je tientallen uiteenlopende wijnen.

Wijnbar Petit Bardot

3. Bleue Bar Bistro

Bleue Bar Bistro serveert gerechten uit de moderne, Franse keuken. Herkenbare gerechten, eigentijds uitgevoerd. De gerechten zijn de hele dag te bestellen. Chef-kok Robert Oomen en zijn team bereiden verfijnde Franse gerechten, herkenbaar voor iedere gast.

Bleue Bar Bistro Frans Restaurants Breda

4. ’t Jagthuijs

Bij ’t Jagthuijs in Ulvenhout word je als gast ondergedompeld in ambacht. Zowel de witte als de zwarte brigade weten iedere keer weer te verrassen met hun kennis en toewijding. Chef-kok Ruud van Nes en Sommelier Marcel Leemhuis dagen elkaar graag uit om tot eigentijdse smaakcombinaties te komen.

Jagthuijs Ulvenhout Franse Restaurants Breda

5. Café Noir

Café Noir is een café en restaurant met het elegante van Parijs en de gezelligheid van Breda. En niet te vergeten: een drukbezochte vrijdagmiddagborrel. Het café bevindt zich precies tussen het gezellige Ginneken en de binnenstad van Breda.

Café Noir Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.