Friet Breda Friettent
Lijstjes

7x friet in Breda bij deze restaurants

Friet in Breda kun je eten bij veel restaurants. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal restaurants die zich specialiseren in het bereiden van de lekkerste friet. Elke friettent op zijn eigen manier, maar altijd met 1 doel: de beste friet serveren. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda waar je een frietje kunt eten.

1. Frietwinkel Breda

Dapp Frietwinkel Breda is een biologische friettent in de Korte Brugstraat waar alles draait om kwaliteit en beleving. Zeven dagen per week wordt er met plezier verse frieten van biologische aardappelen gebakken. Naast friet verkoopt Dapp Frietwinkel Breda ook biologische snacks.

Frietwinkel Breda

2. De Friettent

De Friettent is een ambachtelijke friettent aan de Haagsemarkt in Princenhage. In het pand waar jarenlang Slagerij Speek was gevestigd kun je terecht voor dagverse friet, snacks en belegde broodjes.

De Friettent Breda

3. De Toren

De Toren is een cafetaria en gevestigd in de Torenstraat. Bij De Toren is een frietje meer dan een snelle bite. Met de natuurlijke liefde voor verse ingrediënten serveren ze een fast-casual snelle hap zoals het bedoeld is. Vers, omdat ze geloven dat dat hét key ingrediënt is van smakelijke friet.

4. Café Belgique

Café Belgique is een Belgisch bier- en eetcafé op de hoek van het Van Coothplein en Nieuwe Ginnekenstraat. Het café staat volledig in het teken van onze zuiderburen met op de menukaart Belgische bieren en gerechten.

Café Belgique Breda

5. Wayback Burgers Breda

Wayback Burgers Breda is een burgerrestaurant aan de centrumzijde van Station Breda. Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in Amerika en heeft wereldwijd bijna 200 restaurants. Breda heeft de primeur met de eerste Europese vestiging.

Wayback Burgers Breda

6. Den Boerenstampot

Den Boerenstamppot is ruim 46 jaar gevestigd in Breda en al jarenlang een begrip. Het restaurant in de Schoolstraat, de zijstraat van de Havermarkt, heeft nog steeds dezelfde succesformule: Hollandse pot voor een vriendelijke prijs, waaronder een 3-gangenmenu voor slechts 10 euro.

Den Boerenstamppot Breda

7. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger Breda is gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat. Het burgerrestaurant heeft zich in het wondermooie pand gevestigd en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw.

Ellis Gourmet Burger Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je bepaalt zelf het bedrag en kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder.