Ellis Gourmet Burger BReda

Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Lijstjes

3x restaurants in de Halstraat in Breda

In de Halstraat in Breda zijn diverse restaurants gevestigd waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De Halstraat is één van de oudste winkelstraten van Breda en de verbindingsstraat tussen de Houtmarkt en de Grote Markt. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda die zijn gevestigd in de Halstraat.

1. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar kun je terecht voor de kwalitatieve chocolade van Leonidas. De balie is gevuld met tachtig verschillende soorten bonbons en trekt de aandacht van elke chocoladeliefhebber. Naast chocolade verkoopt de winkel diverse cadeau-artikelen. In de lounge bestel je koffie of thee met luxe gebak, chocolade of een warme Luikse wafel. Op de menukaart staan verschillende proeverijen en in de zomer verkoopt de winkel ambachtelijk Italiaans schepijs.

Lin's Lounge & Chocolat Bar Breda

2. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke was Breda’s allereerste lunchbar en bestaat al ruim 40 jaar. De lunchbar heeft diverse lunchgerechten en high teas. Neem plaats in de brasserie en bestel koffie met gebak, een lunchgerecht of laat jezelf verrassen door de keuze over te laten aan de chef-kok. De high teas zijn populair onder de vaste gasten. Vandaag de dag is Stiefkwartierke ook een cateraar die zowel caterings verzorgd in de lunchbar zelf als op locatie.

Stiefkwartierke Breda

3. Ellis Gourmet Burger

Ellis zit in het prachtige hoekpand van de Grote Markt en Halstraat en staat bekend om de burgers. Op de menukaart staan burgers met rund, kip, lam en zalm. Maar ook voor vega(n) burgers en de 100% plantaardige The Beyond Burger zit je bij Ellis goed. Verder serveert het restaurant fingerfood, salades, soepen en desserts. Ellis is geopend voor lunch, borrel en diner. Afhalen of laten bezorgen is mogelijk.

Ellis Gourmet Burger BReda

Gerelateerde blogs