Halstraat Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 4x restaurants in de Halstraat in Breda
Lijstjes

4x restaurants in de Halstraat in Breda

In de Halstraat in Breda zijn diverse restaurants gevestigd waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De Halstraat is één van de oudste winkelstraten van Breda en de verbindingsstraat tussen de Houtmarkt en de Grote Markt. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda die zijn gevestigd in de Halstraat.

1. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Lin’s Lounge & Chocolat Bar is een chocolade-speciaalzaak waar je koffie drinkt van Bacchi en thee van Or Tea?. Neem plaats in de lounge en geniet van het luxe gebak en taarten van onder andere Patisserie Teurlings, Leonidas chocolade en warme Luikse wafels.

Lin's Lounge & Chocolat Bar Breda

2. FEBO Tapas

FEBO Tapas bestaat sinds 1976 en is opgericht door Spanjaarden die in de jaren “60 en “70 naar Nederland kwamen. In het begin was het vooral een sociëteit. Bestel Spaanse hammen en verse calamaris tot tapas met vlees, vis en groenten. Natuurlijk mag huisgemaakte sangria niet ontbreken. Bij mooi weer neem je plaats in de sfeervolle binnentuin.

FEBO Tapas Breda Halstraat Restaurant

3. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke is bijna 40 jaar een begrip in Breda en heeft zich gespecialiseerd in lunch, high tea’s en catering. Neem plaats in de brasserie in de Halstraat en bestel een lunchgerecht van de menukaart, of laat jezelf verrassen door creatieve gerechten van eigenaar en chef-kok Jurgen de Ruijter.

Stiefkwartierke Breda Halstraat Restaurant

4. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger Breda is gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat. Het burgerrestaurant heeft zich in het wondermooie pand gevestigd en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw.

Ellis Gourmet Burger Breda

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.