Lijstjes

7x high wine in Breda bij deze restaurants

High wine in Breda kan bij verschillende restaurants. Een high wine is meestal een wijnproeverij met verschillende soorten wijn met daarbij bijpassende hapjes. Een leuk uitje om te doen met familie, vrienden of collage’s. Bij een aantal restaurants in Breda geniet je van een high wine. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met een high wine.

1. Colins

Colins is een restaurant aan de Ginnekenweg en brengt de levensgenieter in je weer naar boven. Kom langs om te lunchen, borrelen maar ook om te dineren in een ongedwongen en vooral huiselijke sfeer. Lees meer over de high wine bij Colins.

Colins Breda

2. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot is een restaurant en wijnbar op de Grote Markt. De sommeliers helpen je graag met het maken van een keuze uit de collectie wereldwijnen, die passen bij de verfijnde ge- rechten die de keukenbrigade bereidt. Een verrassende wijn-spijs combinatie is de specialiteit van Pinot, met uitzicht op de Grote Kerk. Lees meer over de high wine.

Wijnbar Pinot Breda

3. Don Qui-John

Don Qui-John is een gasterij op de Haagsemarkt in Princenhage met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. Naast lunch en diner heeft Don Qui-John nog veel meer te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een gezellige en smaakvolle high tea of high wine. Lees meer over de high wine bij Don Qui-John.

Don Qui John Breda High Wine

4. Parc

Parc is een horecagelegenheid op de Grote Markt met een zonnig terras, modern restaurant en een cocktailbar. In de serre zit je comfortabel terwijl je kunt genieten van de zon. Naast lunch, diner en borrelhapjes heeft Parc een breed assortiment aan wijnen, (speciaal)bieren, cocktails en premium gins. Lees meer over de high wine bij Parc.

Parc Breda

5. Coffeelicious

Aan de Ginnekenweg vind je Coffeelicious, een warme plek voor ontbijt en lunch met healthy, homemade gerechten, taarten die net uit de oven komen en uiteraard koffie. Lees meer over de high wine bij Coffeelicious.

Coffeelicious Breda High Wine

6. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek speelt je eigen creativiteit een grote rol, aangezien je zelf je pasta samenstelt. Je kiest je favoriete ingrediënten van de menukaart en vervolgens gaat de keukenbrigade aan de slag om je pastagerecht te bereiden. Lees meer over de high wine bij Pasta & Pesto.

Pasta & Pesto Breda

7. Dames Pellens

Dames Pellens is een restaurant in de Boschstraat waar je in een sfeervolle ambiance geniet van een bijzonder diner en een groot assortiment aan wijnen. Eigenaar en chef-kok van Dames Pellens is Daan de Brouwer. Lees meer over de high wine bij Dames Pellens.

Dames Pellens Breda High Wine

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.