High wine in Breda kan bij verschillende restaurants. Een high wine is meestal een wijnproeverij met verschillende wijnen samen met bijpassende hapjes. Een leuk uitje om te doen met familie, vrienden of collage’s. Bij een aantal restaurants in Breda geniet je van een high wine. In dit lijstje restaurants in Breda met een high wine.

1. Colins

Colins aan de Ginnekenweg richt zich op genieten. Een bar- en grillrestaurant in één, maar niets is standaards. De high wine bij Colins kost €29,50 p.p. en je geniet van 3 verschillende wijnen met bijpassende hapjes en ontvangst met glas cava, nootjes en olijven.

Colins Breda

2. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot is een restaurant en wijnbar op de Grote Markt. De high wine bij Pinot kost €27,50 p.p. en bestaat uit 6 halve glazen met door de keukenbrigade speciaal geselecteerde bijpassende kleine hapjes. De high wine kan bij Pinot op woensdag tot en met zondag.

Wijnbar Pinot Breda

3. Ruitersbosch

Ruitersbosch is een restaurant gelegen op een vrijstaande plek aan de rand van het Mastbos. De high wine bij Ruitersbosch kost €41,50 p.p. en begint met een glaasje bubbels en oester, 2 witte wijnen met bijpassende hapjes, 2 rode wijnen met bijpassende hapjes en 2 dessert wijnen met bijpassende hapjes.

Ruitersbosch Breda

4. Don Qui-John

Don Qui-John is een restaurant op de Haagsemarkt in Princenhage met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. De high wine bij Don Qui-John kost €35 p.p. en bestaat uit een proeverij van verschillende wijnen die worden begeleid door verrassende amuses, hartige hapjes en warme lekkernijen.

Don Qui John Breda

5. Parc

Parc is een restaurant op de Grote Markt met een zonnig terras, modern restaurant en een cocktailbar. De high wine bij Parc kost €27 p.p. en bestaat uit 3 smaakvolle gangen met 6 proefglaasjes. Je kunt de high wine eventueel uitbreiden met een dessert en proefglaasje voor €7 p.p. Je kunt een high wine reserveren voor donderdag tot en met zondag.

Parc Breda

6. De Uitdaging

De Uitdaging is een lunchroom in Ulvenhout. De high wine bij De Uitdaging kost €24,50 p.p. en begint met een glas Prosecco en diverse hapjes. Vervolgens een witte wijn met een sandwich en groente taartje en rode wijn met o.a. mini carpaccio en warm hapje. Eventueel uit te breiden met een dessert en wijn of kaasplankje en sherry.

De Uitdaging Ulvenhout

7. Coffeelicious Breda

Coffeelicious Breda is een lunchroom aan de Ginnekenweg. Een warme plek voor ontbijt en lunch met healthy, homemade gerechten, taarten die net uit de oven komen en uiteraard koffie. De high wine bij Coffeelicious kost €29,95 p.p. en bestaat uit o.a. 3 verschillende wijnen met bijpassende zoete maar voornamelijk hartige hapjes.

Coffeelicious Breda

8. Vier Hoog Breda

Vier Hoog Breda zit op de bovenste verdieping van evenementenhal Breepark en biedt vermaak voor jong en oud. De high wine bij Vier Hoog Breda kost €27,50 p.p. Geniet van 1 uur bowlen en een high wine met 5 wijnen en bijpassende hapjes.

Vier Hoog Breda

9. Zwart

Een high wine bij Zwart is een unieke ervaring. Het donker is even wennen want bij restaurant Zwart aan de Haven is het licht uit. In ongeveer 2 uur drink je 3 verschillende speciaal wijnen en krijg je heerlijke bijpassende hapjes. De high wine bij Zwart kost €22,50 p.p.

Zwart Breda

10. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek is een Italiaans restaurant op de Markt met lunch en diner. Pasta & Pesto heeft een high wine (€29) met 5-gangen, ontvangst met een glaasje prosecco en 3 glazen wijn: wit, rosé en rode wijn. Daarnaast heeft Pasta & Pesto luxere wine’s voor €33 of €36.

Pasta & Pesto Prinsenbeek