Italiaanse Restaurants Breda
Lijstjes

6x Italiaanse restaurants in Breda

Italiaanse restaurants in Breda zijn er genoeg te vinden. De restaurants serveren gerechten uit de Italiaanse keuken zoals risotto, lasagne en ossobuco. Wil je inspiratie opdoen voor een Italiaans etentje? In dit lijstje een overzicht van Italiaanse restaurants in Breda.

1. Barlucca

Barlucca is een restaurant met een brede keuze aan Italiaanse gerechten en specialiteiten. Het authentieke pand aan het Van Coothplein heeft een stoere maar ook warme inrichting en het restaurant staat garant voor een gezellige avond uit.

Barlucca Breda Italiaans Restaurant

2. Da Attilio

Da Attilio is een traditioneel Italiaans restaurant op de Grote Markt in Breda. Het restaurant bestaat al ruim 30 jaar en is het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant in Breda. Je kunt hier terecht voor huisgemaakte pizza’s, pasta’s en Italiaanse voor-, hoofd- en nagerechten.

Da Attilio Breda Italiaans Restaurant

3. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek speelt je eigen creativiteit een grote rol, aangezien je zelf je pasta samenstelt. Je kiest je favoriete ingrediënten van de menukaart en vervolgens gaat de keukenbrigade aan de slag om je pastagerecht te bereiden.

Pasta & Pesto Breda

4. Pazzi Breda

Pazzi Breda is een Italiaans restaurant op het Van Coothplein. De lekkerste Italiaanse recepten bestaan al honderden jaren en worden door trotse ‘mammas’ zorgvuldig overgedragen op de volgende generatie. Deze volgende generatie roert bij Pazzi in de pannen, naar de geheime recepten van hun moeders en met uit Italië geïmporteerde ingrediënten.

Pazzi Breda Italiaans Restaurant

5. Pizza Cantina

Pizza Cantina is een Italiaans restaurant aan de Oranjeboomstraat in Breda. In de steenoven worden authentieke pizza’s gebakken; van bekende klassiekers tot wisselende seizoenspizza’s. Maar ook voor een salade caprese en huisgemaakte tiramisu kun je bij Pizza Cantina terecht.

Pizza Cantina Breda

6. De Pasta Kantine

De Pasta Kantine is een Italiaans restaurant in de Veemarktstraat en serveert broodjes, antipasti, pasta’s, salades en desserts. Overdag heeft het restaurant lunchgerechten. Alles wordt vers bereid met natuurlijke en pure ingrediënten en de keukenbrigade gebruikt zoveel mogelijk biologische producten.

De Pasta Kantine Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.