Blogs

Nieuw bij Kamu: flatbread, burger, salade & meer

Kamu is een koffiebar in de Boschstraat met ontbijt, lunch, gebak en borrel. Kamu verkoopt daarnaast race- en stadsfietsen en bijbehorende accessoires. Sinds kort heeft de koffiebar de menukaart vernieuwd met nieuwe ontbijtjes, lunchgerechten en wisselend gebak.

Op de menukaart staan nieuwe vega(n) ontbijtjes zoals yoghurt met appel-havermout en peperkoek-crumble, haver pannenkoeken en broodpudding met custard. Nieuwe lunchgerechten zijn onder andere Zweeds flatbread, witte bonen hummus op desembrood, een vegan rucola- veldsalade en de Kamu burger met kipfilet of vegetarisch. Verder heeft Kamu nieuwe tosti’s met brie of uitgebakken spek en ligt er nieuw (wisselend) gebak in de vitrine van Patisserie Nettur.

Soepbar PIEK

Enkele maanden geleden is Soepbar PIEK geopend in Kamu. Je kunt bij de eerste soepbar van Breda terecht voor huisgemaakte gezonde soepen waarvan de groenten afkomstig zijn van lokale boeren. De soepen kun je bij Kamu bestellen of afhalen uit de vriezer of koeling.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.