Het smakelijkste kerstpakket voor bedrijven in Breda ❤️

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het smakelijkste kerstpakket voor bedrijven in Breda.

Zoek je een kerstpakket en ben je ook van mening dat:

  • Een traditioneel kerstpakket geen origineel cadeau is.
  • Het zoeken naar een kerstpakket altijd teveel tijd kost.
  • Je vaak twijfelt of je wel een geschikt kerstpakket geeft.
  • Je dit jaar een lokaal kerstpakket wilt geven.

Wij hebben de oplossing 🎉

Succes garantie

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het smakelijkste kerstpakket voor bedrijven in Breda. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en verswinkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd kerstpakket. Of je nu tientallen, honderden of duizenden collega’s hebt.

Bestelling op maat

Je bepaalt zelf het saldo op de cadeaukaarten: 10 tot 150 euro. Voor een bestelling op maat denken we graag met je mee. Enkele of duizenden cadeaukaarten? Eén afleveradres of per post naar verschillende adressen? Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote bestellingen.

Koop lokaal

Je geeft niet alleen een geslaagd kerstpakket, maar steunt ook lokale ondernemers in Breda. Je investeert jouw kerstpakket namelijk terug in de lokale economie. Op deze manier krijgen kleine, unieke en bijzondere restaurants en winkels in Breda de extra omzet die ze nodig hebben.

HET SMAKELIJKSTE CADEAU

Smakelijk Breda Cadeaukaart

Alle informatie over de cadeaukaart op een rij.

SUPPORT YOUR LOCALS

Breda steunt Breda

Veel bedrijven en organisaties in Breda investeren dankzij onze cadeaukaarten hun kerstpakketten en relatiegeschenken terug in de Bredase economie.

Onze missie met deze cadeaukaart

Koop lokaal

Eind 2019 startte onze pilot voor deze cadeaukaart. Je kon de cadeaukaart verzilveren bij 30 restaurants in Breda, zodat het geld altijd terugvloeide naar lokale horecazaken. Toen enkele maanden later Corona uitbrak werd nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is om lokaal te kopen.

Cadeaukaart

Precies een jaar na de pilot zijn we in 2020 verder uitgebreid naar ruim 100 aangesloten restaurants en delicatessenwinkels. Consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is zonde want vrijwel al dit geld gaat onze stad uit.

Win-winsituatie

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt het áltijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Je geeft een 100% Bredaas cadeau en steunt Bredase ondernemers. Wat ons betreft een win-winsituatie voor iedereen.

Dex Bos, oprichter Smakelijk Breda

Neem contact met ons op

Neem voor een zakelijke bestelling (op maat) contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in en wij nemen met contact op.

Smakelijk Breda
Chasséveld 3
4811 DH Breda

Telefoon: 085 004 6197
E-mail: info@smakelijk.nl

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01

Start vandaag nog met collega’s blij maken…