Hét cadeau en kerstpakket voor bedrijven in Breda

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het smakelijkste cadeau en kerstpakket voor bedrijven en organisaties in Breda.

  • Het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda.
  • Eenvoudig een zakelijke bestelling op factuur.
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 10 tot 150 euro.
  • Verpakt in een bijpassende cadeau-envelop.
  • Grote bestellingen gratis bezorgd in Breda.

DE CADEAUKAART VAN BREDA

Kerstpakket Breda

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het smakelijkste cadeau en kerstpakket voor bedrijven en organisaties in Breda om cadeau te geven aan collega’s en relaties.

Koop Lokaal Breda

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is de eerste gezamenlijke cadeaukaart van Breda en gestart in 2019. Het doel van de Smakelijk Breda Cadeaukaart is om consumenten, bedrijven en organisaties in Breda te stimuleren tot meer lokale aankopen.

Veel bedrijven en organisaties in Breda kopen jaarlijks traditionele kerstpakketten en landelijke cadeaukaarten. Dit geld gaat vrijwel allemaal de stad uit. Met de Smakelijk Breda Cadeaukaart geven bedrijven en organisaties een echt Bredaas cadeau én investeren ze het terug in de lokale economie. Een win-win situatie voor iedereen!

Kerstpakket Breda

Met een kerstpakket wil je elk jaar waardering tonen aan collega’s. Vaak is het lastig om het kerstpakket te vinden waar iedereen blij mee is. Voor bedrijven en organisaties in Breda wordt probleem in één keer opgelost dankzij het unieke aanbod van de Smakelijk Breda Cadeaukaart.

De ontvanger van de Smakelijk Breda Cadeaukaart heeft namelijk de keuze uit een uniek aanbod koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés, restaurants en verswinkels in Breda. Op deze manier is er voor iedereen altijd wel een geschikt doel om de Bredase cadeaukaart te besteden.

Neem contact met ons op

Neem voor een zakelijke bestelling (op maat) contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in en wij nemen met contact op.

Smakelijk Breda
Chasséveld 3
4811 DH Breda

Contactpersoon: Dex Bos
Telefoon: 076 562 0377
E-mail: dex@smakelijk.nl

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01

OVER ONS

Onze missie met deze cadeaukaart

Smakelijk Breda is opgericht in 2014. In 2019 is Smakelijk Breda gestart met de cadeaukaart. Dex Bos over zijn missie met het smakelijkste cadeau van Breda.

“Veel kleine lokale ondernemers hebben een zware periode achter de rug. Mijn missie met deze cadeaukaart is om lokale ondernemers in Breda een boost te geven. Consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en kerstpakketten. Dit is zonde want vrijwel al dit geld gaat onze stad uit.”

“De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt het geld altijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Je geeft een écht Bredaas cadeau en steunt ook nog eens Bredase ondernemers. Een win-winsituatie!”

Dex Bos, oprichter Smakelijk Breda

ZAKELIJK BESTELLEN

Plaats een zakelijke bestelling

Plaatst eenvoudig online een zakelijk bestelling. Nadat de bestelling is voldaan ontvangt je automatisch een factuur in je mail.