Kip Breda Restaurant
Home / Breda / Lijstjes / 4x kip van het spit in Breda bij deze restaurants
Lijstjes

4x kip van het spit in Breda bij deze restaurants

Restaurants in Breda met kip van het spit zijn op één hand te tellen. En met kiprestaurants bedoelen we restaurants in Breda met kip van het spit op de menukaart. Gelukkig zijn er in Breda een aantal restaurants met een mals kippetje. In dit lijstje een overzicht van restaurants met kip van het spit.

1. Colins

Colins aan de Ginnekenweg richt zich op genieten. Een bar- en grillrestaurant in één, maar niets is standaards. Je waant je even in het sfeervolle New York. Je kunt er in een relaxte sfeer lunchen, borrelen en dineren.

Colins Breda

2. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar is een bar en restaurant aan de Gasthuyspoort. Met keukenhelden afkomstig uit Italië, Engeland, België en Nederland is Bobbi’s Bar in staat om het beste uit vier landen te serveren. Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers op de menukaart.

Bobbi's Bar Breda Kip

3. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende speciaalbieren.

Beers & Barrels Breda Kip

4. Brasserie Bardot

Brasserie Bardot is een Frans restaurant op het Van Coothplein. Bij het restaurant kun je van ‘s ochtends tot ‘s avonds genieten van alles wat kenmerkend is voor een typisch Franse brasserie. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het zonnige terras.

Brasserie Bardot Breda Kip

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.