Wolfslaar is gehuisvest in een oud koetshuis op het gelijknamige landgoed. Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De Meesterkok kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Sommelier Lennaert Lonterman maakt een lunch of diner compleet door de gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.
Lijstjes
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 12.00 – 14.00 18.00 – 21.30 |
Woensdag | 12.00 – 14.00 18.00 – 21.30 |
Donderdag | 12.00 – 14.00 18.00 – 21.30 |
Vrijdag | 12.00 – 14.00 18.00 – 21.30 |
Zaterdag | 18.00 – 21.30 |
Zondag | Gesloten |