Het Franse restaurant MeinesZ aan de Ulvenhoutselaan sluit eind deze maand definitief de deuren. “Na 8 jaar zijn we toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus eigenaars Arjan Meinesz en Maaike de Lange. “Wat die nieuwe uitdaging gaat worden weten we op dit moment nog niet. Daar gaan we nog eens goed over nadenken”.

Adieu-weken

Om alle vaste gasten te bedanken organiseert MeinesZ tot en met zondag 22 april de ‘Adieu-weken’ voor diegene die nog een laatste keer bij MeinesZ willen dineren. Tijdens deze weken serveert het restaurant een 3-gangenmenu voor €30, inclusief amuse en pré-dessert. Daarnaast is er een kleine á la carte menukaart met daarop iedere week een wisselende selectie van de meest gewaardeerde gerechten van de afgelopen jaren zoals buikspek, zalm & venkel, bouillabaisse, steak tartare en confit de canard.

Reserveren

Het restaurant geeft elk dag bij het aperitief een borrel-plateau weg aan de eerste vijf tafels die reserveren, op voorwaarde dat je daarna komt dineren. Let op: het restaurant is van donderdag t/m zondag geopend en het aantal tafels is beperkt, dus reserveer op tijd!