Publieke Werken staat dit jaar op de 88e plaats in de Café Top 100. De lijst wordt jaarlijks uitgebracht door horecavakblad Misset Horeca. Alle horecazaken in de top 100 hebben bezoek gehad van een mystery guest. Op basis van deze bezoeken is de top 100 samengesteld.

Het juryrapport over Publieke Werken: “Publieke Werken is een mooie grote zaak! Wij zitten in het bargedeelte aan de kant van de straat. De tafelkleedjes aan het plafond zijn er goed gevonden. Geeft een fijne warme uitstraling, zonder dat het truttig wordt. Bovendien zal het goed werken voor de akoestiek. ”

De mystery guest van Misset Horeca gaat verder: “Ondanks dat Publieke Werken Breda een groot bedrijf is, voelt het knus door de verschillende ruimtes. De bestelling komt in rap tempo naar de tafel. Gaat allemaal heel goed, keurig met een dienblad. De kaastengels worden leuk gepresenteerd. Super! De tafel naast ons wordt ook op zeer efficiënte wijze snel afgeruimd.”

“Alles wordt keurig recht gezet, en het blad wordt goed en secuur afgenomen. Erg prettig ook hoe de jongeman die dit doet ons op vriendelijke wijze begroet wanneer hij langs de tafel loopt. Afrekenen gaat ook heerlijk vlot. Goed ook dat van dit moment gebruik wordt gemaakt om nog even een praatje te maken.”

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda