Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 februari 2019 vind de 4e editie van de Breda Restaurantweek plaats. Tijdens deze restaurantweek serveren 13 culinaire restaurants in de gemeente Breda een 4-gangenmenu voor €37,50. Nieuwe deelnemers zijn dit jaar Bleue Bistro Bar, Smaken Breda en Uijttewaal.

De Breda Restaurantweek is een initiatief van Smakelijk Breda en heeft als doel om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij hoog aangeschreven restaurants in Breda. Voor het meerendeel van de restaurants is de Breda Restaurantweek het enige culinaire evenement waaraan ze deelnemen. Dat maakt de Bredase restaurantweek al enkele jaren populair onder duizenden Bredanaars.

De 13 deelnemende restaurants zijn: ’t Jagthuijs, Bleue Bistro Bar, Chocolat, De Stadstuin, Liefdegesticht, Ruitersbosch, Salon de Provence, Smaken Breda, Uijttewaal, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar en Zuyd. Meer informatie en reserveren kan vanaf nu via de nieuwe website www.bredarestaurantweek.nl.