Porta Sud Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

46x restaurants en winkels in Breda met een Kerstmenu

Het is binnenkort Kerstmis en ook dit jaar serveren veel restaurants in Breda een kerstmenu op 1e en 2e Kerstdag. Hierdoor genieten gasten tijdens Kerstmis met familie en vrienden van een feestelijk Kerstdiner. Dit jaar is echter alles anders dan normaal. Geen diners bij restaurants, maar thuismenu’s, afhaal lijsten en nog veel meer lekkers om thuis Kerstmis te vieren.

1. Porta Sud

Porta Sud heeft een 4- en 5-gangen Kerstmenu (€40 of €50). Het menu bevat gerechten zoals terrine van kip, coquille, kreeften ravioli, gestoofde sukade en een chocolade dessert. Lees verder.

Porta Sud Breda

2. Coffeelicious

Coffeelicious heeft een Christmas Brunchbox voor 2 personen (€37,50). De box bevat onder andere sodabread, muffins, scones, croissantjes, jam, eiersalade, sinaasappelsap en meer. Lees verder.

Coffeelicious Breda

3. Brasserie van Asperen

Brasserie van Asperen heeft een 4-gangen keuzemenu (€49,50). Je hebt keuze uit carpaccio of zalmbonbon, 2 soepen en runderhaas, hert of vis. Tot slot is er een grand dessert. Lees verder.

Brasserie Van Asperen

4. L’anatra

L’anatra heeft een Christmas diner box (€42,50) die bestaat uit verschillende hapjes met Turks brood en keuze uit verschillende hoofdgerechten. Lees verder.

L'anatra Breda

5. Maison Moes

Maison Moest heeft voor Kerstmis een bestellijst bestaande uit amuses, tussengerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en mini vlees voor gourmet of steengrill. Lees verder.

Maison Moes Breda

6. Humphrey’s

Maak het jezelf tijdens de kerstdagen gemakkelijk met de Humphrey’s at Home kerstgerechten. Alle gerechten zijn vers gemaakt en staan in een handomdraai op tafel. Lees verder.

Humphreys Breda

7. Patisserie Teurlings

Teurlings heeft voor de feestdagen een Kerstfolder met onder andere een ontbijt of brunch, desserts, taarten, specialiteiten voor oud en nieuw en nog veel meer. Lees verder.

8. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot heeft deze Kerst een 6-gangenmenu (€55), inclusief brood, amuses en friandises. Het menu is uit te breiden met bijpassende wijnen. Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

9. The Tiger Club

The Tiger Club heeft een speciaal december menu met Aziatische shared dining gerechten. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Lees verder.

The Tiger Club Breda

10. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft een Kerstbrunch en een 3 tot 5-gangen Kerstdiner. Daarnaast heeft Stiefkwartierke Bossche bollen en de populaire macarons van Tout. Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

11. Charelli

Charelli heeft een 3- tot 5-gangen Kerstmenu (€39,50, €47,50, €55,50) met o.a. dungesneden kogelbiefstuk of tartaar van zalm en tonijn, coquilles, kabeljauwhaas of hertenrugfilet. Lees verder.

Charelli Breda

12. Con Fuego

Con Fuego heeft een speciaal Kerstmenu voor thuis. Begon met charcuterie, gevolgd door gravad lax of steak tartare. Als hoofdgerecht ossenhaas en zoetigheden als dessert. Lees verder.

Con Fuego Breda

13. Bali James

Heb je zin in een rijsttafel? Bali James tijdens de feestdagen geopend. De rijsttafel van Bali James is al jaren een begrip. Bestel een kleine of grote rijsttafel. Lees verder.

Bali James Breda

14. H. van Haaren

H. van Haaren heeft voor de feestdagen ook speciale creaties. Denk aan iets lekkers voor bij de koffie, borrel en verschillende soorten gebak en dessert, maar ook kerstpakketten. Lees verder.

H. van Haaren Breda

15. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft ook dit jaar weer een Kerstmenu. Je hebt keuze uit verschillende voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, slow specials en desserts. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

16. Oase

Oase heeft een 5-gangen Kerstmenu (€62,50) met kingfish, gnocchi, tarbot, hertenrug en een dessert met pure chocolade. Uit te breiden met een wijnpakket, kaas en bubbels. Lees verder.

Oase Breda

17. Chocolat

Chocolat heeft van 15 tot 31 december een Kerstmenu (behalve zondag, maandag, 31 dec) voor €65 met gerechten als tonijn, coquille, hert en chocolat. Er is ook een kindermenu. Lees verder.

Chocolat Breda

18. Gaudim

Voor een Spaans kerstdiner kun je terecht bij Gaudim. Het restaurant heeft een Kerstmenu voor €32,50, €39,50 en €46,50, inclusief amuse, brood en friandises. Lees verder.

Gaudim Breda

19. Girasole

Girasole heeft een 4-gangen Kerstmenu (€45), met keuze uit een vlees- en vismenu. Van rib-eye carpaccio en ravioli tot ossenhaas, canneloni en zeebaars. Lees verder.

Girasole Breda

20. ’t Archief

’t Archief in de Haagse Beemden heeft een afhaalkaart voor Kerstmis. Deze is gevuld met voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en een kidsmenu. Lees verder.

Brasserie 't Archief Breda

21. Pieter Kling

Slagerij Pieter Kling heeft voor Kerstmis een bestellijst. Deze bestaat uit uiteenlopende soorten vlees, tapas, snacks, voorgerechten, fondue, gourmet en meer. Lees verder.

22. Popocatepetl Breda

Popocatepetl heeft het Menu Fiesta met nacho’s enchiladas of fajitas. Je sluit het menu af met een cheesecake of pecan kahlua cake. Verkrijgbaar op donderdag t/m zondag. Lees verder.

Popocatepetl Breda

23. Salon de Provence

Salon de Provence heeft van 17 t/m 26 december een 4 (€65) en 5-gangen (€75) Kerstmenu Gastronomique. Per 2 menu’s een flesje champagne (0.375L)! Lees verder.

Salon de Provence Breda

24. Barlucca

Barlucca heeft een 4-gangen Kerstmenu (€45) met o.a. rund en eendenlever of zalm, pastinaak soep, hert of zeebaars en grand dessert. Het menu is uit te breiden met risotto (€11). Lees verder.

Barlucca Breda

25. De Fazant

De Fazant heeft een 5-gangen keuzemenu (€49,50) met als hoofdgerecht keuze uit gerechten als tournedos, herfenbiefstuk, kabeljauwrug en vergeten groentenstrudel. Lees verder.

De Fazant Breda

26. Café Noir

Café Noir heeft een 3-gangen Kerstmenu voor €34,95. Je hebt keuze bij elke gang keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten met tot slot een dessert of kaas. Lees verder.

Cafe Noir Breda

27. Café Noir

Café Noir heeft een 3-gangen Kerstmenu voor €34,95. Je hebt keuze bij elke gang keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten met tot slot een dessert of kaas. Lees verder.

Cafe Noir Breda

28. Suikerkist, Corenmaet & Bruxelles

Corenmaet, Bruxelles en Suikerkist presenteren een gebraden kalkoen voor 6 personen met gekarameliseerde worteltjes, spruitjes met spek, roasted potatoes en jus voor €99. Lees verder.

Corenmaet Breda

29. Colins

Colins heeft voor Kerstmis een 3-gangen Kerstbox (€47,50), 4-gangen Deluxe Kerstbox (€57,50), Gourmetbox (€37,50) en een Kidsbox (€17,95). Voor meer informatie mail je naar info@colins.nu.

Colins Breda

30. Geert Kip

Geert Kip heeft voor de feestdagen een Kerst bestellijst. Op de lijst vind je bereidingen zoals vlees, wild, konijn, kalkoen, schotels, hapjespannen en meer. Lees verder.

Geert Kip Breda

31. De Broodtoren

De Broodtoren heeft voor de feestdagen een kerstontbijt met diverse lekkernijen, maar ook een Kerstbrunch. Benieuwd waaruit het ontbijt en de brunch bestaat? Lees verder.

De Broodtoren Breda

32. De Uitdaging

De Uitdaging heeft een 4-gangen Kerstmenu voor €32,50. Het menu bestaat uit cannelloni van gerookte zalm, soep, rouleau van hoedenfilet en een dessert met chocolade. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

33. Beeks Kerstdiner

De horeca in Prinsenbeek hebben de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk en echt Beeks Kerstmenu. Er is keuze uit 2 4-gangenmenu’s voor €39,50. Lees verder.

Pasta en Pesto Prinsenbeek

34. Smaack

Smaack heeft een 3-gangen Kerstmenu voor €29,50 met keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast ook een groentegerecht en bijgerecht. Lees verder.

Smaack Breda

35. De Uitdaging

Ingenhousz heeft een 4-gangen Kerstmenu (€56) met coquilles, tarbot, hertenrug en een dessert. Daarnaast ook een arrangement met overnachting, diner en ontbijt voor €149,50 p.p. Lees verder.

Ingenhousz Breda

36. PuiCk

PuiCk heeft tijdens de feestdagen een Kerstdiner met 7 smaken/gerechten voor €39 en een Kerstbrunch voor €29. Beide menu’s zijn ook vegan verkrijgbaar. Lees verder.

PuiCk Breda

37. Los Olivos

Los Olivos heeft 24 t/m 27 december een tapastasje kerst (€20), borrelplank (klein en groot), paella (klein en groot) en een 5-gangen Kerstmenu (€45). Lees verder.

Los Olivos Breda

38. De Veestallen

De Veestallen heeft een 5-gangen Kerstmenu (€45). Het menu is ook vegetarisch verkrijgbaar. Daarnaast is er een 4-gangen Kerst Kreeftmenu (€55) en Kindermenu (€25). Lees verder.

De Veestallen Breda

39. Bobbi’s Bar & Mr. Moos

Bobbi’s Bar en Mr. Moos slaan de handen ineen voor een sharing is caring X-mas box (€59,50), met diverse starters, Bobbi’s Beef wellington of zeebaars, bijgerechten en desserts. Lees verder.

Bobbis Bar Breda

40. Dames Pellens

Dames Pellens heeft een 6-gangen Kerstmenu (€65) en bestaat uit onder andere hamachi, coquille, kreeft, ossenhaas met kaviaar en meer. Wijnarrangement is mogelijk. Lees verder.

Dames Pellens Breda

41. Eethuys Breda

Eethuys Breda heeft een Oosterse Kerstbox voor 2 personen (€50), bestaande uit rendang, saté, gamba’s in rode cirry, tonijn tataki, springrolls en veel meer. Lees verder.

Eethuys Breda

42. El Quinto Pino

El Quinto Pino heeft tijdens de feestdagen een Kerstmenu (€45) bestaande uit verschillende voorgerechten, soep, ossenhaas of dorade en een dessert. Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

43. Uijttewaal

Uijttewaal heeft een 4 (€55), 5 (€65) of 6-gangen (€75) Kerstmenu met paling en ganzenlever, kreeft, kabeljauw, hertenrug, kazen en dessert. Uit te breiden met wijnen. Lees verder.

Uijttewaal Breda

44. Wolfslaar

Wolfslaar heeft een 4-gangen Kerstmenu (€64,50) met een terrine van kalfssukade en ganzenlever, bisque van kreeft, hertenfilet en stoof met chorizo en een dessert. Lees verder.

Wolfslaar Breda

45. Café Belgique

Café Belgique heeft 2 Kerstmenu’s (€42,95). Er een menu met o.a. oesters en kreeft en een menu met o.a. rundercarpaccio en tournedos. Er is ook een kindermenu (€22,50). Lees verder.

Cafe Belgique Breda

46. Moksie Djarie

Moksie Djarie heeft een Kerstmenu (€45) uit de Surinaamse keuken samengesteld met zeebaars en garnalensaus of runderstoofpot. En verder: pom pastei en bojo. Lees verder.

Moksie Djarie Breda

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…