Smakelijk Breda organiseert twee keer per jaar de Smakelijk Breda Restaurantweek. In het voorjaar geniet je bij restaurants van een 4-gangenmenu voor 35 euro. In het najaar serveren restaurants een 3-gangenmenu voor 25 euro. Het doel is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

Tijdens de restaurantweken geniet je bij de restaurants van een mooie korting op je menu. De Smakelijk Breda Restaurantweken zijn uniek dankzij de deelnemende restaurants. Voor het meerendeel van de restaurants is dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. Dat maken de Smakelijk Breda Restaurantweken exclusief en populair.

Deelnemende restaurants in het voorjaar van 2018 (4-gangen voor 35 euro) waren Binnen Breda, Chocolat, De Stadstuin, Hemels, Liefdegesticht, MeinesZ, Mirabelle, Ruitersbosch, Salon de Provence, ’t Jagthuijs, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar* en Zuyd. Deelnemende restaurants in het najaar van 2018 (3-gangen voor 25 euro) waren Atnoon, Café Noir, De Colonie, Dickens & Jones, Eethuys 1535, Gaudim, Parc, Hemels Breda, La Cucina Italiana en The Tiger Club.

De volgende Smakelijk Breda Restaurantweek staat gepland voor februari/maart 2019.

De Smakelijk Breda Restaurantweken worden mede mogelijk gemaakt door HANOS-ISPC Breda.