De Smakelijk Breda Restaurantweek is dé restaurantweek van Breda, waarbij je met korting geniet bij culinaire restaurants in Breda. Dit jaar wordt de restaurantweek georganiseerd van vrijdag 6 t/m zondag 15 maart 2020.

De restaurants serveren een 4-gangenmenu voor slechts €38. Normaal gesproken betaal je bij deze restaurants €45 tot €50 voor een 4-gangenmenu. Het doel is om iedereen, dankzij deze eenmalige exclusieve korting, kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

Voor het meerendeel van de restaurants is dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. Dat maakt deze Bredase restaurantweek zeer exclusief. De deelnemende restaurants voor de 2020-editie zijn: ’t Jagthuijs, Brasserie Bardot, Chocolat, Liefdegesticht, Ruitersbosch, Uijttewaal, Wijnbar Pinot, Wolfslaar en Zuyd.

Bekijk hieronder een overzicht van de deelnemende restaurants. Klik verder voor het restaurant-profiel van elk restaurant. Je kunt hier meer foto’s en informatie vinden over het restaurant. Daarnaast staat er per restaurant aangegeven hoe je kunt reserveren voor de restaurantweek.

De Smakelijk Breda Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door HANOS-ISPC Breda.