Een culinaire avond uit in Breda

Smakelijk Breda Restaurantweek

De Smakelijk Breda Restaurantweek is hét culinaire evenement van Breda. De beste restaurants van Breda geven tijdens deze restaurantweek een exclusieve korting. De laatste editie was vrijdag 6 t/m zaterdag 14 maart 2020.

De restaurants serveren een 4-gangenmenu voor slechts 38 euro. Normaal betaal je bij deze restaurants voor een 4-gangenmenu zo’n 45 tot 50 euro. Het doel is om iedereen, dankzij deze eenmalige exclusieve korting, kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

Voor de meeste restaurants is dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. Dat maakt de Bredase restaurantweek zeer exclusief. Wil je als eerst bericht krijgen over de volgende editie? Meld je aan voor de mailinglijst.

Deelnemende restaurants
't Jagthuijs Chocolat Brasserie Bardot
Wolfslaar
Ruitersbosch
Uijttewaal
Liiefdegesticht
Zuyd
Wijnbar Pinot

Mijn missie met deze restaurantweek

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met de restaurantweek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda. Een avond met verrassende gerechten, mooie wijnen en een warme en gastvrije bediening.

Een culinair diner bestaat uit minimaal 4 gangen, vind ik. Ook moeten restaurants tijdens de week een exclusieve korting geven. Alle deze elementen komen samen bij de Bredase restaurantweek. Voor mij hét culinaire evenement van Breda!

Dex Bos, Smakelijk Breda
Veelgestelde vragen

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Meld jezelf aan en je ontvangt als eerst een mail over de eerstvolgende restaurantweek.

Enkele weken voorafgaand aan de restaurantweek staat op deze pagina alle informatie over de deelnemende restaurants en hoe je kunt reserveren.

Een 4-gangenmenu kost €38 per persoon. Dit is voor 4-gangen en exclusief drank of eventuele andere extra opties die restaurants aanbieden.

Ja, alle restaurants serveren ook vegetarische gerechten. Meld bij het reserveren dat er 1 of meerdere personen vegetariër zijn.

Ja, dit kun je vooraf bij je reservering doorgeven. Zo lang je alles vooraf aangeeft kan elk restaurant hierop inspelen en het menu aanpassen waar nodig.

Een culinaire avond uit in Breda
50%

Meld je aan voor
de restaurantweek!

Meld je aan voor de Smakelijk Breda Restaurantweek en ontvang bericht wanneer je als eerst kunt reserveren.

50%

Wil je niks missen over uit eten in Breda?

Meld je aan en blijf vanaf nu automatisch
op de hoogte van het belangrijkste nieuws over (nieuwe) restaurants in Breda.