De Smakelijk Breda Restaurantweek is dé restaurantweek van Breda waarbij je met korting geniet bij de beste restaurants van Breda. In februari serveren restaurants een 4-gangenmenu voor €37,50 en in september een 3-gangenmenu voor €27,50. In de zomer is er een vegetarische restaurantweek.

Het doel is om iedereen, dankzij een eenmalige korting, kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda. Voor het meerendeel van de restaurants is de Smakelijk Breda Restaurantweek het enige culinaire evenement waar ze aan deelnemen. Dat maakt de Smakelijk Breda Restaurantweek zeer exclusief.

Restaurantweek

Smakelijk Breda organiseert vrijdag 13 t/m zondag 22 september 2019 een nieuwe editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Tijdens deze restaurant geniet je bij Bredase restaurants van een 3-gangenmenu voor slechts 27,50 euro.

De restaurants hebben een 3-gangen (keuze)menu samengesteld die je tijdens deze restaurantweek met korting kunt proeven. “Door het aanbieden van een 3-gangenmenu voor slechts 27,50 euro is dit een mooie manier om kennis te maken met deze restaurants”, aldus Dex Bos van Smakelijk Breda.

Deelnemers

De deelnemende restaurants aan deze Smakelijk Breda Restaurantweek zijn Atnoon, Eethuys Breda, Gaudim, Bao Asian Kitchen, Sabores, La Cucina Italiana, LOFF en The Tiger Club.

Reserveren

Binnenkort is het mogelijk om de menu’s te bekijken en een tafel te reserveren.