Breda krijgt voor het eerst een vegetarische restaurantweek. Vrijdag 28 juni tot en met zondag 7 juli vind de 1e editie van de Vegetarische Breda Restaurantweek plaats. Tijdens deze restaurantweek serveren 6 culinaire restaurants uit Breda een vegetarisch 4-gangenmenu voor €37,50.

De Breda Restaurantweek wordt sinds 2017 georganiseerd door Smakelijk Breda. Het doel van de restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit. De vijfde editie van de Bredase restaurantweek staat volledig in het teken van de vegetarische keuken.

“Het aantal vegetariërs en flexitariërs is de afgelopen jaren enorm gegroeid”, aldus Dex Bos van Smakelijk Breda. “Ook in de Bredase horeca groeit het aanbod en niveau van vegetarische gerechten. Met deze restaurantweek kunnen we gasten laten zien, proeven en ervaren hoe mooi de vegetarische keuken is”.

De 6 deelnemende restaurants zijn ’t Jagthuijs, Dames Pellens, Liefdegesticht, Ruitersbosch, Uijttewaal en Wijnbar Pinot. Reserveren kan vanaf nu via www.bredarestaurantweek.nl.