Smakelijk Breda organiseerde vrijdag 2 t/m zondag 11 maart de 2e editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Tijdens de restaurantweek genoot je bij 14 restaurants van een 4-gangendiner voor 35 euro. Het doel van de Smakelijk Breda Restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

De Smakelijk Breda Restaurantweek is uniek door de samenwerking met de culinairste restaurants van Breda en het serveren van een 4-gangenmenu. “Een culinaire avond uit begint tegenwoordig met minimaal 4-gangen”, vertelt Dex Bos van Smakelijk Breda. “Die ervaring willen we de gasten meegeven”. Voor het meerendeel van de restaurants in dit de enige restaurantweek waar ze aan deelnemen. “Dat maakt onze restaurantweek zeer exclusief”.

De Stadstuin, Wijnbar Pinot en Zuyd waren dit jaar toegevoegd aan de line-up van restaurants. De deelnemers aan de Smakelijk Breda Restaurantweek waren: Binnen Breda, Chocolat, De Stadstuin, Hemels, Liefdegesticht, MeinesZ, Mirabelle, Ruitersbosch, Salon de Provence, ’t Jagthuijs, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar* en Zuyd.

De Smakelijk Breda Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door HANOS-ISPC Breda.