Smakelijk Breda Restaurantweek

Hét culinaire evenement van Breda.

Restaurantweek Breda

De Smakelijk Breda Restaurantweek is hét culinaire evenement van Breda. De beste restaurants van Breda geven tijdens deze restaurantweek een exclusieve korting.

De restaurants serveren een 4-gangenmenu voor slechts 38 euro. Normaal betaal je bij deze restaurants voor een 4-gangenmenu zo’n 45 tot 50 euro. Het doel is om iedereen, dankzij deze eenmalige exclusieve korting, kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

Voor de meeste restaurants is dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. Dat maakt deze restaurantweek zeer exclusief. Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van nieuwe edities.

Mijn missie

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, ruim 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over eten en drinken in Breda met een cadeaukaart, gids en restaurantweek. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met de restaurantweek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda. Een avond met verrassende gerechten, mooie wijnen en een warme en gastvrije bediening.

Een culinair diner bestaat uit minimaal 4 gangen, vind ik. Ook moeten restaurants tijdens de week een exclusieve korting geven. Alle deze elementen komen samen bij de Bredase restaurantweek. Voor mij hét culinaire evenement van Breda!

Dex Bos, Smakelijk Breda

Veelgestelde vragen

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Meld jezelf aan en je ontvangt als eerst een mail over de eerstvolgende restaurantweek.

Enkele weken voorafgaand aan de restaurantweek staat op deze pagina alle informatie over de deelnemende restaurants en hoe je kunt reserveren.

Een 4-gangenmenu kost €38 per persoon. Dit is voor 4-gangen en exclusief drank of eventuele andere extra opties die restaurants aanbieden.

Ja, alle restaurants serveren ook vegetarische gerechten. Meld bij het reserveren dat er 1 of meerdere personen vegetariër zijn.

Ja, dit kun je vooraf bij je reservering doorgeven. Zo lang je alles vooraf aangeeft kan elk restaurant hierop inspelen en het menu aanpassen waar nodig.

Het wijzigen of annuleren van een reservering gaat direct via het restaurant waar je hebt gereserveerd. Neem contact op met het desbetreffende restaurant.

“Onder de indruk”

Ik heb afgelopen week gegeten tijdens de Smakelijk Breda restaurantweek. We waren enorm onder de indruk van de kookkunsten van de chef. Een mooie korting en dus echt een aanrader!
Annemiek (59)
Uit Breda

“Wij kijken er naar uit”

Wij kijken altijd uit naar de Bredase restaurantweek. Hier doen de beste restaurants van Breda aan mee. Wij kiezen elk jaar een ander restaurant voor een culinaire avond uit.
Lars (21)
Uit Breda

“Ideaal voor elke Bredanaar”

Inmiddels is het een vast ritueel om met vriendinnen te gaan uit eten tijdens deze restaurantweek. We laten ons helemaal verwennen en dankzij de exclusieve korting is het extra voordelig!
Sanne (41)
Uit Breda

Restaurantweek

Hét culinaire evenement van Breda met een exclusieve korting bij de beste restaurants van Breda.