Breda Restaurantweek vond vrijdag 15 tot en met zondag 24 februari voor de 4e keer plaats. Tijdens deze restaurantweek serveerden 13 culinaire restaurants in de gemeente Breda een 4-gangenmenu voor €37,50. Nieuwe deelnemers waren deze editie Bleue Bistro Bar, Smaken Breda en Uijttewaal.

De Breda Restaurantweek is een initiatief van Smakelijk Breda en heeft als doel om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij hoog aangeschreven restaurants in Breda. Voor het meerendeel van de restaurants is de Breda Restaurantweek het enige culinaire evenement waaraan ze deelnemen. Dat maakt de Bredase restaurantweek al enkele jaren populair onder duizenden Bredanaars.

De 13 deelnemende restaurants waren: ’t Jagthuijs, Bleue Bistro Bar, Chocolat, De Stadstuin, Liefdegesticht, Ruitersbosch, Salon de Provence, Smaken Breda, Uijttewaal, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar en Zuyd. Meer informatie en reserveren kan vanaf nu via de nieuwe website.