Smakelijk Breda organiseert vrijdag 14 t/m zondag 23 september een nieuwe editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Na twee succesvolle edities waarbij restaurants een 4-gangenmenu voor 35 euro serveerden organiseert Smakelijk Breda in september een vernieuwde restaurantweek. Tijdens deze editie geniet je bij tien restaurants van een 3-gangenmenu voor slechts 25 euro.

De lijst met deelnemende restaurants van deze restaurantweek is compleet nieuw in vergelijking met de 4-gangen restaurantweek. “Naast de culinaire parels die deelnemen aan de 4-gangen editie heeft Breda veel meer goede restaurants waar je heerlijk kunt dineren”, aldus Dex Bos van Smakelijk Breda.

Je geniet tijdens deze restaurantweek van uiteenlopende keukens; van Franse en Italiaanse tot Spaanse en Aziatische gerechten. De restaurants hebben een 3-gangen (keuze)menu samengesteld met gerechten van de menukaart die je tijdens deze restaurantweek met korting kunt proeven.

“Door het aanbieden van een 3-gangenmenu voor slechts 25 euro is dit de perfecte manier om kennis te maken met deze restaurants”, aldus Bos. “De Smakelijk Breda Restaurantweek is uniek dankzij de deelnemende restaurants”. Voor het meerendeel in dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. “Dat maakt onze restaurantweek zeer exclusief”.

De deelnemende restaurants aan de Smakelijk Breda Restaurantweek zijn: Atnoon, Café Noir, De Colonie, Dickens & Jones, Eethuys 1535, Gaudim, Parc, Hemels Breda, La Cucina Italiana en The Tiger Club. Bekijk nu alle menu’s en reserveer een tafel via onderstaand overzicht.

De Smakelijk Breda Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door HANOS-ISPC Breda.