Smaack Breda
Blogs

Smaack Traiteur & Delicatessen in Houtmarkt Breda

Smaack Traiteur & Delicatessen is een winkel in de vernieuwde Houtmarkt in Breda. De traiteur- en delicatessenwinkel is afgelopen maand geopend en heeft van alles in huis voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Je koopt er smaakvolle verse kruiden en uiteenlopende oliën tot de leukste cadeau’s op het gebied van eten en drinken.

Verse maaltijden afhalen

De winkel heeft dagelijks verse Mediterraanse maaltijden en tapas die je kunt afhalen. Ideaal wanneer je geen zin hebt om te koken. Je hebt keuze uit verschillende daghappen die dagelijks wisselen. De maaltijden kosten zo’n 7,50 euro per stuk. Ook voor andere hapjes op tapas ben je bij Smaack aan het juiste adres. Bovendien heeft Smaack huisgemaakte sangria die je niet mag missen.

Tapasbar Centwich

Eigenaars van de nieuwe winkel zijn geen onbekende: Aziz en Karin bereiden al jaren heerlijke tapas in Tapasbar Centwich in de Akkerstraat. Dankzij de roots van Aziz hebben de tapas een unieke smaaksensatie met Marokkaanse en Mediterraanse invloeden. In het restaurant heb je de keuze uit 2 tapas plateau’s, waaronder een vegetarisch plateau.

Contactgegevens

Smaack Breda
Houtmarkt 37
4811 JC Breda

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.30 uur
Woensdag: 10.00 – 18.30 uur
Donderdag: 10.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Smaack Breda

Smaack Breda

Smaack Breda

Smaack Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.