Spareribs in Breda kun je eten bij veel restaurants in Breda. Voorgegaard, gegrild, gemarineerd en in vele smaken en formaten. Omdat spareribs geen duur gerecht is staat het bij veel restaurants op de menukaart. Waar je in Breda spareribs kunt eten? In dit lijstje restaurants waar je smakelijke spareribs kunt kluiven.

1. Colins

Colins heeft drie soorten spareribs van 500 gram. Deze sappige ribs vallen bijna van het bot. Ze zijn sous vide voorgegaard in een speciale smokey marinade. Colins serveert verschillende soorten spareribs: sweet bbq, thai, piripiri en teriyaki.

Colins Breda

2. Beers & Barrels

Beers & Barrels heeft op de menukaart bij de starters Smokey pork ribs. Daarnaast zijn ze ook terug te vinden op de populaire Beers & Barrels platter. Je kunt ze echter ook als hoofdgerecht bestellen. Dit staat niet op de menukaart, maar het kan wel. Het gerecht wordt geserveerd met sausjes, friet en koolsalade.

Beers & Barrels Breda

3. Dickens & Jones

Dickens & Jones serveert spareribs van het Ibérico varken. Het vlees is op lage temperatuur gegaard in de oven en gaart in eigen vet, waardoor het nóg meer smaak krijgt. Daarnaast is het vlees ingelakt met teriyaki met als resultaat heerlijke spareribs uit de Josper grill. Bij het hoofdgerecht wordt bovendien friet, mayonaise en koolsla geserveerd.

Dickens & Jones Breda

4. Rodeo Breda

Rodeo Breda is een grillrestaurant op de Grote Markt en heeft als voorgerecht small bbq-ribs in huis. Je kunt ook spareribs als tapas bestellen en natuurlijk ook als hoofdgerecht. Ben je een grote eter? Je kunt een extra rib bestellen.

Rodeo Breda

5. Con Fuego

Con Fuego is één van de bekendste grillrestaurants in Breda en dan mogen spareribs op de menukaart niet ontbreken. Je hebt bij Con Fuego de keuze uit twee smaken: zoet of pikant. Heb je nog meer trek? Voor een supplement krijg je een extra sparerib.

Con Fuego Breda

6. Publieke Werken

Publieke Werken is een populair borrelcafé met een prachtig restaurant aan de achterzijde. Ook hier kun je terecht voor gegrilde spareribs. Lekker gemarineerd en geserveerd met diverse sausjes.

Publieke Werken Breda

7. Popocatepetl Breda

Popocatepetl omschrijft de eigen spareribs als ‘Famous ribs’ en zijn te bestellen in de smaken zoet en pittig. Daarnaast krijg je bij het Mexicaanse restaurant friet, salade en chipotlemayonaise bij je spareribs. Ben je een grote eter? Bestel dan de XXL versie.

Popocateptl Breda

8. Bruxelles

Bruxelles heeft de goedkoopste spareribs van Breda. Op dinsdag en donderdag eet je hier namelijk onbeperkt spareribs voor slechts 9,95 euro. Je kunt de spareribs ook bestellen als hoofdgerecht of in het 3-gangen keuzemenu voor €19,95. Dan heb je bovendien de keuze uit drie marinades: ketjap, Jack Daniel’s honey en Jack Daniel’s hot chili.

Bruxelles Breda

9. Tortilla’s Breda

Tortilla’s is een Mexicaans restaurant op de Grote Markt. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat je hier terecht kunt voor Mexican Ribs. De gemarineerde spareribs worden geserveerd met frites en salade. Je hebt de keuze uit de smaken chipotle BBQ of honig siroop.

Tortilla's Breda

10. Moeke Ginneken

Moeke Ginneken is de plek voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En goed nieuws: Moeke heeft ook spareribs. Geserveerd met koolsalade en dipsauzen geniet je ook in het Ginneken van gegrilde spareribs.

Moeke Ginneken

11. Aogse Markt

Aogse Markt is een eet en bierlokaal in Princenhage waar je spareribs kunt bestellen in diverse smaken, waaronder een marinade van cola. Deze bijzondere marinade geeft het gerecht een aparte smaak: lekker zoet. De spareribs komen bij Aogse Markt uit de Josper grill, dus om de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken.

Aogse Markt Breda

12. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar een bar en restaurant aan de Gasthuyspoort. Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers op de menukaart. Bobbi’s Bar heeft verschillende starters op de menukaart, waaronder Bobbi’s Ribs. Deze spareribs zijn bereid met ‘jack & coke’.

Bobbi's Bar

13. Murphy’s Grill Breda

Murphy’s Grill Breda is een grillrestaurant in het centrum van Breda. Bij het restaurant geniet je van Argentijnse steaks van Certified Angus Beef. De steaks worden op houtskool gegrild tot in de perfectie, zonder geheime marinade of kruiden en alleen met zout en peper. Natuurlijk mag bij dit restaurants spareribs niet ontbreken.

Murphys Grill Breda