Stadshap Breda Restaurants
Lijstjes

8x restaurants in Breda met een stadshap

In Breda zijn er restaurants en eetcafés die een stadshap serveren. Dit is dagelijks (meestal wisselend) gerecht voor een zeer scherpe prijs, meestal onder de 10 euro. Vaak populair bij studenten of iedereen die trek heeft in een goedkope maaltijd. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda die eens stadshap serveren.

1. Bruxelles

Bruxelles is een grand café op de Havermarkt. Al 20 jaar heeft dit café een unieke positie in het Bredase uitgaansleven. Naast dat je er kunt lunchen, borrelen en dineren kun je er in het weekend ook tot in de late uurtjes stappen.

Bruxelles Breda

2. Suikerkist

Suikerkist is een urban grand café op de Havermarkt met een warm en stoer interieur en bijzondere muurschilderingen. Het eetcafé is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en heeft als specialiteit een uitgebreide drankkaart met gin-tonic’s en premium mixers.

Suikerkist Breda

3. Corenmaet

Corenmaet is een eetcafé op de Havermarkt waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Corenmaet heeft een warme uitstraling en biedt comfort en goede producten, een breed assortiment aan wijnen, verschillende (speciaal)bieren en een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart.

Corenmaet Breda

4. Café Belgique

Café Belgique is een Belgisch bier- en eetcafé op de hoek van het Van Coothplein en Nieuwe Ginnekenstraat. Het café staat volledig in het teken van onze zuiderburen met op de menukaart Belgische bieren en gerechten.

Café Belgique

5. Atnoon

Atnoon is een restaurant vlakbij Station Breda en tegenover Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Je kunt bij Atnoon plaatsnemen voor koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de menukaart staan internationale gerechten en er is voor elk wat wils.

Atnoon

6. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food is een delicatessenwinkel en cateraar op de hoek van het Van Coothplein. De vitrine ligt bomvol met huisgemaakte slow food gerechten. Maritz biedt behalve delicatessen en huisgemaakte lunches ook maaltijden en bijzondere catering aan.

Maritz Slow Food Breda

7. Den Boerenstamppot

Den Boerenstamppot is ruim 46 jaar gevestigd in Breda en al jarenlang een begrip. Het restaurant in de Schoolstraat, de zijstraat van de Havermarkt, heeft nog steeds dezelfde succesformule: Hollandse pot voor een vriendelijke prijs, waaronder een 3-gangenmenu voor slechts 10 euro.

Den Boerenstamppot Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.