Tapas Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 5x tapas in Breda bij deze restaurants
Lijstjes

5x tapas in Breda bij deze restaurants

Tapas eten in Breda kan bij verschillende restaurants in Breda. Lekker lang tafelen met kleine hapjes waardoor je meer smaken en bereidingen proeft dan tijdens een normaal diner. In Breda hebben we gelukkig genoeg tapas restaurants. In dit lijstje een overzicht van tapas restaurants in Breda.

1. Los Olivos

Bij Los Olivos in Princenhage ben je aan het juiste adres voor authentieke huisgemaakte Spaanse tapas en gerechten. Je kunt plaatsnemen in het kleurrijke restaurant of afhalen. Op de menukaart staan tapas die je ook als ración (grotere portie) kunt bestellen. Van tortilla’s en gamba’s pil pil tot calamaris en paella met zeevruchten.

Los Olivos Breda

2. El Quinto Pino

Voor authentieke Spaanse tapas en paella ben je bij El Quinto Pino aan het juiste adres. Eigenaars Daniel en Cristina komen uit Catalonië, hebben daar in de horeca gewerkt en zijn vervolgens naar Breda gekomen. Met El Quinto Pino is hun droom om een eigen restaurant te openen werkelijkheid geworden.

El Quinto Pino

3. FEBO Tapas

FEBO bestaat sinds 1976 en is opgericht door Spanjaarden die in de jaren zestig en zeventig naar Nederland kwamen. Van Spaanse hammen en verse calamaris tot tapas met vlees, vis en groenten. Natuurlijk mag huisgemaakte sangria niet ontbreken.

FEBO Tapas

4. Gaudim

Bij Gaudim ben je aan het juiste adres voor de Catalaanse keuken. Op de menukaart staan er vlees-, vis- en vegetarische gerechten van het formaat tussengerecht op de menukaart. Maar je kunt ook plaatsnemen en verschillende Spaanse tapas bestellen.

Gaudim Breda

5. Centwich

Centwich is een tapasrestaurant in de Akkerstraat. Je proeft hier tapas die allemaal net iets anders zijn dan normaal. Dankzij de roots van eigenaar en chef-kok Aziz hebben gerechten allemaal een unieke smaaksensatie met Marokkaanse en Mediterraanse invloeden. Het knusse restaurant serveert verschillende menu’s, waaronder veganistisch, maar ook à la carte tapas.

Centwich

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.