Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Nieuws

Trattoria Perron: nieuw Italiaans restaurant in Breda

Trattoria Perron is het nieuwste Italiaanse restaurant van Breda. Het nieuwe restaurant is gevestigd in de Willemstraat bij station Breda, waar afgelopen 6 jaar Brasserie NUL76 was gevestigd. Eigenaars Sander, Gunther en Martijn serveren in hun nieuwe restaurant authentieke Italiaanse gerechten. Hiervoor worden verse producten rechtstreeks geïmporteerd uit Italië.

Menukaart

Op de menukaart staan uiteenlopende antipasti: van olijven en bruschetta tot burrata, carpaccio en gamba’s. Ook heb je keuze uit Italiaanse kazen, vleeswaren en een mix van Italiaanse voorgerechten. Er staan pizza’s, een wisselende pasta, enkele Italiaanse hoofdgerechten en desserts op de menukaart. In de middag (tot 16 uur) heb je ook keuze uit lunchgerechten zoals vers gebakken panini’s, broodjes, soepen en salades.

Aperitivo

Het nieuwe restaurant organiseert elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur een Italiaanse aperitivo met een gratis hapje bij elk drankje. Italiaanse wijnen, bieren en cocktails mogen natuurlijk niet ontbreken, net als Koreman’s limoncello uit Breda. Trattoria Perron is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur geopend en beschikt tevens over een zonnig terras.

Gerelateerde blogs