Restaurant ’t Jagthuijs en Wijnhuis Oktober organiseren donderdag 14 november een wijnmakersdiner Celso Pereira: wijnmaker van de mousserende wijnen van Vertice en de stille wijnen van Quanta Terra. Beide afkomstig uit de Portugese Douro. Celso is afgelopen jaar uitgeroepen tot wijnmaker van het jaar in Portugal! Naast een zeer bevlogen en enthousiaste man is hij dus ook nog een zeer begenadigd wijnmaker.

Celso maakt naast klassieke witte en rode wijnen in de Douro ook een serie fantastische mousserende wijnen. Onder het label Vertice brengt hij een aantal spumantes die moeiteloos kunnen wedijveren met de topwijnen uit de Champagnestreek. Wijnen met complexiteit, finesse en frisheid. En dat in een warm gebied als de Douro.

Wijnhuis Oktober gaat samen met ’t Jagthuijs een aantal wijn-spijs combinaties samenstellen die de wijnen van Celso helemaal tot hun recht laten komen. Celso zal het diner begeleiden met zijn gedreven uitleg. Tijdens deze avond geniet je van een 4-gangenmenu in combinatie met de wijnen van Celso Pereira. De kosten bedragen €75,- p.p. all in en inloop is vanaf 19 uur.