Broodje Neanderthaler: dé favoriet van Brasserie 1632

Heb je altijd al een keer willen golfen maar ben je de uitdaging nooit aangegaan? Wellicht dat het dan de moeite loont om kennis te maken met de golfsport, en die sportieve verkenning te combineren met een lunch of een diner in Brasserie 1632.

International Golf Maastricht, beter bekend als de Maastrichtsche, is een openbare golfbaan. Dit betekent dat iedereen welkom is in zowel het restaurant als op de baan.

In de schitterende omgeving van de golfbaan kunt je wandelen of fietsen en tevens genieten van het adembenemende uitzicht. Het is een ideale plek voor dagjesmensen en wandelaars. Zij zijn net zoals golfers van harte welkom in Brasserie 1632, waar het broodje Neanderthaler de favoriet van menig bezoeker is. Het lunchgerecht – bestaande uit geroosterd brood met kip, spek, ei en rauwkost – dankt zijn naam aan de voormalige Neanderthaler-nederzetting die enkele jaren geleden werd blootgelegd aan de Belgische kant van de golfbaan.

Een andere grote favoriet, tevens een gerecht waar de medewerkers van de brasserie hun vingers bij aflikken, is het runderstoofpotje met verse frietjes en salade. Veel leden gaan, na eerst een fikse bal te hebben geslagen, voor pasta met verse zalm, witte wijnsaus en pesto.

De Erdinger (een Weissbier van Duitse makelij) en de gele Peter (half jus d’orange en half bitter lemon) zijn veel bestelde gewaardeerde drankjes op de golfbaan. De heerlijke koffie van BlackStock wordt geserveerd met diverse soorten gebak en vlaai. Brasserie 1632 beschikt over maandelijks wisselende menu’s. ‘Menu 1632’ (een vast menu) en ‘Menu de Maastrichtsche’ (een keuzemenu). Ze worden je voorgezet voor respectievelijk 26,50 euro, en 32,50 euro.

Trek gekregen? Dan ben je op elk moment van de dag van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de komen proeven van onze gevarieerde kaart.