Café Louis: Vegan gerechtjes en High Wine’s

Ben je al eens bij Louis gaan eten? In de knusse Parijse bistro aan de Boschstraat in het urban Sphinxkwartier kun je van de vroege ochtend tot na middernacht terecht voor gerechten en hapjes uit de Franse keuken. Vanaf vandaag organiseert Louis voor alle veggies en wijnproevers onder ons nog iets nieuws: Vegan Monday en een High Wine!

Vegan start van de week met Louis

De ‘vegan lifestyle’ wordt een steeds meer populaire verantwoorde eet- en leefstijl. Daarnaast gaan velen de challenge aan om een week of maand als vegan door het leven te gaan. Ben jij een echte veggie of ben je gestart met de vegan challenge als goed voornemen voor 2019? Dan kun je nu elke eerste maandag van de maand terecht bij Café Louis voor het speciale vegan driegangenmenu.

En als je dacht dat je als vegan bijna niets meer mag eten, dan heb je het mis! De keuken van Louis laat zien dat je met verantwoorde producten en ingrediënten een smakelijk eind kunt komen. Zo staat op het menu van volgende maand als voorgerecht ratatouillecarpaccio met rucola, zoete hazelnoten, truffeltapenade en tomaat. Het hoofdgerecht bestaat uit een stoofpotje van wintergroenten en paddenstoelen. En save te best for last: het dessert is een chocoladefudge van Tony Chocolonely met kiwi sorbetijs en kokosschuim. Ik weet niet hoe het met jou zit? Maar wij krijgen hier spontaan honger van!

De volgende Vegan Monday vindt plaats op maandag 4 februari en kost 27,50 euro per persoon. Elke maand zal een vernieuwd menu worden samengesteld. 

Louis’ High Wine

Monsieur Louis is nog niet klaar! In januari en februari kun je namelijk ook genieten van een exclusieve en uitgebreide High Wine. Je mag hierbij kiezen uit drie glazen wijn, waarbij drie gangen met hapjes à la Louis worden geserveerd. Wie houdt daar nu niet van?

De High Wine kost 20 euro per persoon (in januari en februari) en is te reserveren op alle dagen van de week tussen 12.00 en 18.00 uur.

Reserveer hier jouw tafel voor de Vegan Monday en/of High Wine!