Carnal take-away geopend!

Zo’n 10 maanden geleden werd ie al aangekondigd, gisteren was het eindelijk zover: de Carnal take-away is open! Dat betekent Carnal voor lunch of diner, thuis, op school, op werk, in het park (oké nu nog niet maar in de zomer wel) óf gewoon bij Carnal zelf. Want dat kan uiteraard ook nog steeds!

Carnal Raw Passion

Afgelopen voorjaar werd Carnal helemaal verbouwd. De zaak werd helemaal leeggehaald, waarna hij binnen een tijdsbestek van vier weken weer helemaal werd opgebouwd. Wie het steakhouse in Wyck nu binnenloopt, zal moeite hebben de zaak te herkennen. Een nieuw interieur en bijbehorende concept werd het verlengde van de passie van Radu en Sandro, de eigenaren van het steakhouse: BBQ & Raw Passion.

Carnal Take-Away

Behalve aan een nieuw interieur en een nieuwe menukaart is sinds vorig jaar ook hard gewerkt aan een nieuw onderdeel van Carnal: de Carnal take-away. Die moest ervoor zorgen dat iedereen op elk moment(of ja, bijna op elk moment) kan genieten van een mals stukje vlees, een goede burger of een andere Carnal-goodness. Ook als het restaurant gesloten is of volgeboekt.

Op de menukaart van de Carnal take-away vinden we een aantal Carnal-klassiekers. Denk daarbij aan spareribs, halve of hele haan, fish & chips en de classic beef burger. Ook staan er gerechten op die we nog niet eerder hebben gezien bij Carnal. Zo introduceren ze met de opening van de take-away grilled sandwiches met onder meer boneless ribs, rib-eye en pulled chicken, gevulde #fitgirlproof arepa’s (dat zijn Zuid-Amerikaanse maismeel koekjes) en loaded fries.

Met andere woorden: heb jij geen lunch mee vandaag? Nog geen idee wat je vanavond gaat koken? Bij Carnal helpen ze je graag een handje!

De take-away van Steakhouse Carnal is dagelijks van 12.00 tot 00.00 geopend. En voor iedereen die toch liever gewoon bij Carnal blijft eten, je reserveert je tafeltje via www.steakhousecarnal.nl of +31 (0)43 321 3099