CINQ Maastricht klaar voor de winter

Trendy restaurant en bar CINQ Maastricht aan de Maas in Wyck introduceerde vorige week een nieuwe kaart: de vegetarische tabouleh en confit de canard die Ellis deze zomer mocht proeven hebben plek gemaakt voor meer winterse gerechten.

Warme lunch

Het eerste dat opvalt wanneer we de nieuwe kaart van CINQ openslaan zijn de warme lunchgerechten. Behalve sandwiches en salades en een aantal warme lunchgerechten kun je nu ’s middags ook al genieten van je favoriete hoofdgerecht. Onder andere de hamburger (€14), entrecote (€21,50) en het kabeljauwhaasje (€21,5) zijn momenteel ook tussen 11.00 en 16.00u te krijgen.

Vegetarisch

Zowel voor lunch als diner zijn er een aantal vegetarische gerechten toegevoegd aan het menu. Je kiest als vegetariër (of flexitariër of carnivoor die vandaag gewoon geen zin heeft in vlees) bijvoorbeeld voor een sandwich met gesmolten camembert (€8,50) of een winterse linzen salade (€11,50).

Lekker wild

In de caterogie wild kun je bij CINQ terecht voor tournedos rossini (€31,50), tomahawk steak (€62,50 voor 2 personen) of zeetong (€31,50)

Oud en vertrouwd

Uiteraard mogen de CINQ-klassiekers niet ontbreken op de nieuwe menukaart. Huisgemaakte gehaktballen in sauce lapin (€15,50), petit pousin (€18) en de bouillabaise (€17) zijn gewoon nog steeds op de kaart te vinden.

Desserts

Je avond afsluiten doe je deze wintermaanden met een wentelteefje met zure room en perzik (€7,50) of gegrilde ananas met mango ijs, granaatpitjes en munt (€8,-).

Kortom, genoeg reden om je binnenkort nog eens te laten verwennen door het team van CINQ Maastricht. Wij hebben er in ieder geval honger van gekregen.