Clichee & DARQ samen op ’t Preuvenemint 2019

Met de Vrijthofconcerten van André Rieu is de zomer in Maastricht officieel van start. Dat betekent niet alleen dat we met z’n allen massaal het terras op kunnen, maar ook dat het nog maar een dikke zes weken duurt voordat ’t Preuvenemint zijn ‘deuren’ opent. Dit jaar staan er heel wat wissels op de planning voor een van de mooiste evenementen die Maastricht rijk is. Zo hebben een aantal vertrouwde gezichten, zoals Mes Amis, La Bodega & MOODS, plaatsgemaakt voor nieuwe standhouders. Een van de nieuwe stands op ’t Preuvenemint is die van Clichee & DARQ.

Yves Mullenders (Clichee) en Jorrit Consten (DARQ) stonden in het verleden al samen op ‘t Preuvenemint, toentertijd in een verzamelstand van Les Tables. Dit jaar kiezen ze ervoor om een eigen stand te runnen.

Dat Yves & Jorrit samen ’t Preuvenemint staan, heeft te maken met een ‘mooie plek’ die dit jaar is vrijgekomen. In de hoek tussen de sateetjes van de Bali Bar en Beluga loves you (die de plaats inneemt van Moods) komen Clichee & DARQ in plaats van La Bodega. De twee ondernemers zien ’t Preuvenemint als een ideale gelegenheid hun naamsbekendheid een boost geven.

In aanvulling op de zakelijke overweging om deel te nemen aan ’t Preuvenemint, vinden ze het vooral leuk omdat ze goede vrienden zijn. En met een goede vriend vier dagen lang op een van de mooiste evenementen van Maastricht te staan is niet verkeerd.

All day brunch

Ze richten hun stand nadrukkelijk in voor een breed publiek. ‘Iedereen, iedere dag en any time of day’ is het uitgangspunt.

Clichee & DARQ verschillen elk afzonderlijk in wat ze doen en wat ze serveren. Ontbijt en brunch is hun grootste raakvlak. Dit zal dan ook groot worden uitgelicht tijdens ’t Preuvenemint. En daarmee kun je dit jaar voor de eerste keer een all-day brunch preuve.

Behalve de croissantjes en wentelteefjes komen er diverse soorten internationaal streetfood en hippe cocktais op de kaart te staan, worden er bubbels & oesters geserveerd en zal DARQ voor een passende zoete afsluiter van een avondje Preuvenemint zorgen. Ook aan vegetariërs en veganisten is gedacht!

Preuvenemint zoals het hoort

Behalve een boost voor hun imago en naamsbekendheid, willen Yves & Jorrit met hun stand terug naar waar ‘t Preuvenemint voor bedoeld is: niet alleen maar drinken, maar écht preuve. Dat betekent uiteraard niet dat in de stand van Clichee & DARQ de voetjes niet van de vloer mogen. Integendeel zelfs!

Clichee – Koestraat 2 – www.clichee.nl // DARQ – Maastrichter Smedenstraat 2 – www.darqmaastricht.com