Nieuw in Maastricht: Corner Bakery Cafe

Corner Bakery Cafe is in Amsterdam al een bekende plek waar menig hippe student en jonge moeder hun weg naartoe gevonden hebben. Perfecte instagrammable gerechten, die ook nog eens ontzettend lekker zijn. De ideale plek voor een rustig ontbijt of uitgebreide lunch. Corner Bakery opent in juni zijn deuren in hartje Maastricht, om precies te zijn op het Vrijthof, op de plek waar tot voor kort Scharrels & Scharen gehuisvest was.

Corner Bakery – in Amsterdam gevestigd in de Johannes Vermeerstraat in de buurt van het Museumplein – staat bekend om zijn prachtig opgemaakte borden. Van salades, broodjes, pasta’s tot de heerlijke buttermilk pancakes. En niet te vergeten de freakshakes: milkshakes die volledig uit hun jasje zijn gegroeid. De ingrediënten zijn mooi gestapeld, prachtige plaatjes voor Instagram en ontzettend lekker voor je buik. Dit café heeft voor ieder wat wils.

Dat Corner Bakery Cafe zich vestigt op het Vrijthof, ook wel De huiskamer van Maastricht genoemd, is niet zo vreemd, aldus één van de uitbaters. ,,Het Vrijthof is de ideale plek voor dit concept, midden op het drukste plein van Maastricht, waar we een breed publiek aanspreken. Precies waar Corner Bakery Cafe voor is.”

Benieuwd naar de oogverblindende gerechten die Corner Bakery Cafe maakt? Bekijk dan vooral eens het Instagram account van het bedrijf. Trouwens: ze zoeken nog talenten in de keuken die dit soort prachtige gerechten kunnen maken.