Wycker-Cabinet-Maastricht-13

Dansend uitbuiken bij ‘t Wycker Cabinet

Dat je bij ‘t Wycker Cabinet terecht kunt voor een heerlijke maaltijd en een perfecte VrijMiBo wisten we al. Maar de zaak heeft meer te bieden: komend weekend neemt het restaurant deel aan de eerste editie van Wyck Électronique.

Wyck Électronique is een initiatief van Wyck Promotie, een campagne die zich inzet voor de positionering van het bruisende stadsdeel. Elektronische dansmuziek zit in het DNA van het stadsdeel, zo blijkt uit talrijke muziekevents die maandelijks plaatsvinden bij onder andere Bar Brutal, Café Zondag en Café Servaas. Op 23 september, tijdens Wyck Électronique wordt dit stukje Wycks DNA in de spotlight gezet.

Bij ’t Wycker Cabinet geniet je tijdens Wyck Électronique vanaf 22.30 uur van te gekke sounds van Superdeluxxx en Jiffrin Lontho. Zij zullen de zaak vullen met fijne tonen van funk, groove en Chicago soul.

Omdat je op een lege maag natuurlijk niet de hele avond kunt dansen kun je tot 22.30 uur gewoon terecht voor diner of een hapje en een drankje. Maar zodra de laatste gasten hun diner op hebben worden tafels en stoelen aan de kant geschoven en kunnen de voetjes van de vloer.

Eigenaar Sander Verhoeven, kijkt uit naar de eerste editie van Wyck Électroniqe. ,,Het is toch eens iets anders. Normaal is het vanaf 22.00 uur ook altijd gezellig bij de borrel, maar nu hebben we dan toch live muziek. Wie weet! Als het zaterdag bevalt gaan we in de toekomst misschien vaker zulke feestjes organiseren.”

Wyck Électronique vindt op 23 september vanaf 12.00 uur plaats op zes locaties in Wyck, vier waarvan binnen- en twee buitenlocaties. Meer info over de deelnemende zaken en het programma vind je hier.

Wycker-Cabinet-Maastricht-8