Duizend-en-een-nacht-menu bij Papaz

Voor de een is het een wereldberoemde aaneenrijging van Noord-Afrikaanse sprookjes, voor de ander een literair meesterwerk met een sterk levensbeschouwelijk karakter. We hebben het natuurlijk over Duizend-en-een-nacht, een titel die bij veel mensen mooie herinneringen oproept. Aan hun kindertijd bijvoorbeeld, of aan een bezoekje met het hele gezin aan de Efteling. 

Restaurant Papaz aan de Spoorweglaan staat zondag 24 juni volledig in het teken van de mystiek van het Midden-Oosten. Er zijn vertellingen uit Duizend-en-een-nacht en uit de film de Prince of Persia. Gedurende de avond, met lekker eten in overvloed – zullen sfeervolle liedjes uit musicals en films – zoals Aladin en de Wonderlamp – worden vertolkt door de jonge en talentvolle zangeres Lisa Andreina.

Chef Paul van der Heijden, gastvrouw Parinaz Shekarabi en hun gezamenlijk Papaz-brigade verwennen hun gasten met een vier gangen Meza-verrassingsmenu, bestaande uit een keur van smaakvolle Midden-Oosterse gerechten.

De prijs van dit speciale ‘Duizend-en-een-nacht-menu’, dat om 19 uur van start gaat met een ontvangst met huisaperitief, bedraagt € 40,- per persoon, inclusief huisaperitief. Een bijpassend drankenarrangement wordt geschonken voor € 17,50.

Lees meer over dit restaurant