Een bijzondere kerst met Bijzonder

Ben jij dit jaar de uitverkorene die volgende week het uitgebreide vijfgangen kerstdiner gaat bereiden? Dan ken je de volgende handen-in-het-haar-issues wel: Wat ga ik koken? Wat moet ik allemaal inkopen? En bovenal, wanneer ga ik dit doen in mijn drukke schema? Wij snappen je helemaal. En laat restaurant Bijzonder – het groene plekje van Sint Pieter – dat nu ook volkomen begrijpen. Zij komen daarom dit jaar opnieuw met de perfecte oplossing: De Bijzondere Kerstbox!

Bijzondere box vol lekkers

Dimitra van Doremalen van restaurant Bijzonder kwam vorig jaar met het geweldige idee om een speciale kerstbox samen te stellen met heerlijke ‘almost ready to eat’ gerechtjes. Dit voor iedereen die te druk is om de hele dag in de keuken te staan met kerst, maar ook voor ieder die gewoon trek heeft in heel veel lekkers samen met familie en vrienden. Dit idee bleek een schot in de roos, waardoor je dit jaar opnieuw de Bijzondere kerstbox kunt bestellen.

En bijzonder is het zeker! In de box vind je dit jaar zoal hartig kikkererwtenbrood uit de oven, romige aardperensoep met zuringpesto en geschaafde amandelen, Indiase masoor dahl en tabouleh op basis van pastinaak en boekweitgruten. Als dessert is er een cashewtaart ‘in-a-cup’ en alles wordt perfect afgemaakt met een heerlijke fles wijn uit Portugal. Oh, en heb je speciale wensen? Alle gerechten en ingrediënten zijn volledig glutenvrij, suikervrij, lactosevrij én plantaardig. Precies zoals we kunnen verwachten van Bijzonder.

Bestellen, afhalen en genieten

En hoe haal je Bijzonder nu precies in huis? Je reserveert allereerst de kerstbox op de website van Bijzonder, je betaalt online via iDeal, je haalt de box vervolgens aanstaande 24 december (kerstavond) op en tot slot ben je tijdens de ‘christmas moment of truth’ nog maar 45 minuten bereidingstijd kwijt om alle gerechten perfect te kunnen serveren. Alles is namelijk zo goed als klaar en je krijgt uiteraard de recepten erbij geleverd. In no time heb jij dus die hele Bijzondere kerst!

De kerstbox is te reserveren t/m donderdag 20 december vanaf 2 personen en kost €46,00 per persoon. De box kun je op 24 december tussen 11.00 en 12.00 uur ophalen (haal je dit niet door alle kerststress? Geen probleem, neem dan contact op met Bijzonder om een ander tijdstip af te spreken).

Kijk hier voor meer informatie en om de kerstbox snel te reserveren.