Een heel weekend vol sushi in Maastricht

Na drie geslaagde edities in andere Nederlandse steden werd Sushi Festival Maastricht vorig jaar gecanceld. Dit besluit werd door de gemeente en organisatie van het festival genomen in verband met het slechte weer. Vandaag heeft Media Department, de organisatie van Sushi Festival JOY, aangekondigd dat het festival dit jaar in september terugkeert in het Stadspark.

Gedurende het tweede weekend van september slaat JOY vrijdag, zaterdag en zondag te tenten op in Maastricht. Drie dagen lang verandert het Stadspark wederom in een groot openluchtrestaurant, deze keer met een Asian touch. Behalve met een ruim aanbod aan diverse kraakverse sushi kunnen bezoekers kennismaken met andere gerechten uit Aziatische keukens, waaronder Yakitori, Bao Buns, Poké Bowls en Japanse poffertjes. Bij al dit streetfood geniet je van een ruim aanbod aan koele biertjes, mooie wijnen en exotische cocktails.

Gedurende het weekend worden er tal van bijzondere evenementen en workshops georganiseerd. De kleurrijke parapluutjes, lampionnen en neonlampen zullen ervoor zorgen dat je je echt even in New Tokio waant.

De entree voor het Sushi Festival JOY is gratis, je betaalt enkel eenmalig € 2,50 voor een JOY glas.

Festival JOY vindt plaats in het weekend van 14 tot en met 16 september, op vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. Nog even wachten dus, maar dan heb je ook wel een weekend vol sushi…