Eigenwijs kopje bijzondere koffie bij Bijzonder

Het bijzondere van Bijzonder is dat je er terechtkunt voor gerechten die net een beetje anders zijn dan normaal. Vooral de liefde voor gezond(er) en bewust eten is belangrijk bij Bijzonder. Sinds deze zomer is ook de koffie er net een beetje anders dan normaal, want Dimitra voert hier nu haar eigen Bijzonder koffie.

Die koffie heeft Dimitra natuurlijk niet zelf gebrand, dat hebben ze bij Cornelissen Coffeeroasters voor haar gedaan. Cornelissen Coffeeroasters is een koffiebranderij, opgericht door drie neven, die klantspecifieke koffieblends branden. Voor ieder wat wils dus!

De koffieblend van Bijzonder is ook door Dimitra zelf samengesteld. In de Bijzonder koffie vinden we koffiebonen uit Ethiopië en Indonesië. ,,Deze blend is lekker vol en romig met een hint van chocolade’’, vertelt Dimitra.

Mocht je nu binnenkort op Sint Pieter zijn, en een kopje bijzondere koffie lusten, dan wordt die koffie geserveerd in eveneens nieuw servies. ,,Lekker eigenwijs, zonder oortjes!’’ Maar mét een huisgemaakt, gezond(er), koekje. Smakelijk!

Lees meer over dit restaurant