Fitz Roy in het weekend ook open voor diner

Goed nieuws: bijna een half jaar na de opening, heeft urban hotel, bar & bistro Fitz Roy bekendgemaakt vanaf deze maand in het weekend ook een diner te gaan serveren. Het afgelopen jaar werden in de hippe zaak aan de rand van het Sphinxkwartier in de avonduren alleen barbites geserveerd.

Slapen, ontbijten, lunchen, borrelen én dineren

Geen diner maar een beperkte barbites-kaart serveren in de avonduren, was een bewuste keuze van het management van Fitz Roy, ,,Ervaring op onze andere locaties heeft ons geleerd dat hotelgasten het fijn vinden buiten te deur te dineren’’, vertelt Väös Rosier, hotelmanager van Fitz Roy en Le Theatre Hotel. ,,Het publiek van Fitz Roy lijkt echter van een ander kaliber: er is het afgelopen half jaar veel vraag geweest naar diner.’’ En dus werd het concept van Fitz Roy ietsje aangepast: zeven dagen per week ben je er welkom voor een goed begin van de dag, een wereldse lunch en een gezellige borrel (met bijpassende barbites). Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er ook diner geserveerd.

Op de kaart

De avondkaart van Fitz Roy is een verlengde van het concept dat ook op de ontbijt/lunchkaart wordt gevoerd: invloeden van over de hele wereld, kruiden uit eigen tuin en een knipoog naar de biologische keuken. Daarmee kan wel gesteld worden dat de gerechten op de kaart nét iets anders zijn dan ‘normaal’. Voor het diner kies je uit vier voor-, vier hoofd- en vier nagerechten. Deze zijn los te bestellen of in de vorm van een drie gangen keuzemenu á € 27.

De gerechten uit de keuken van Raymond Hochstenbach, chef-kok van de bar-bistro van Fitz Roy, zijn bijzonder, kleurrijk en smaakvol. Het is voor Maastricht dan ook zeker geen straf dat je vanaf nu ook in de avonduren kunt genieten van de oogstrelende smaakbommetjes van Raymond.

Benieuwd naar de avondkaart van Fitz Roy? Je boekt je tafeltje via info@fitz-roy.nl