Fruits de Mer experience bij l’Auberge

Mooi weer, een prachtig uitzicht en alle tijd om rustig te genieten van een heerlijke schotel fruits de mer. Het klinkt als een mooie namiddag in een Frans vakantieoord, maar zo ver hoef je er deze zomer niet voor te reizen.

Bij lunchrestaurant l’Auberge (de laagdrempelige, doch stijlvolle annex van Château Neercanne) bieden ze deze zomer opnieuw de Fruits de Mer Experience aan. Een middag uitgebreid tafelen en genieten van een mooie selectie zeevruchten waaronder langoustines, krab, oesters en kreeft – geserveerd met huisgemaakt zuurdesembrood.

Wanneer het weer het toelaat wordt deze dagverse schotel zeebanket geserveerd op het terras van l’Auberge. Dit terras, gelegen aan de achterzijde van het château, biedt een panoramisch uitzicht over de Jekervallei en van Maastricht tot aan Luik.

De Fruits de Mer Experience is beschikbaar op woensdag en op vrijdag. Omdat alle ingrediënten vers en op basis van bestellingen van de leverancier betrokken worden, moet deze ervaring ten minste twee dagen van te voren worden besteld. Dit kan vanaf twee personen, de kosten bedragen dan € 84,50 (exclusief drank). Reserveren kan via +31 43 325 13 59 of info@neercanne.nl

Lees meer over dit restaurant