Restaurant-Gadjah-Mas-Maastricht-3

Indonesisch restaurant Gadjah Mas wint Duitse restaurantprijs

Indonesisch restaurant Gadjah Mas heeft maandagavond in Aken een Gastro Award Euregio 2017 in ontvangst mogen nemen, een van de prijzen die jaarlijks worden toegekend door restaurantgids Gastroguide Euregio. Het populaire familierestaurant in de Rechtstraat kwam als beste uit de bus in de categorie ‘Aziatisch’. Gadjah Mas mag zich daarmee een jaar lang het ‘beste Aziatische restaurant van de Euregio’ noemen.

De uitreiking van de award – bestaande uit een oorkonde en een trofee in de vorm van en vork en een mes op een kleine sokkel – vond plaats tijdens een bijeenkomst in het Capitol Theater in de Duitse stad, waar de editie 2017 vanGastroguide Euregio werd gepresenteerd. De toonaangevende Duitse gids bevat een overzicht van meer dan 900 adressen in de drielandenregio.

Eigenaar Edward Oudenhoven van Gadjah Mas – hij besteeg persoonlijk het podium om de prijs in ontvangst te nemen – liet onmiddellijk na de toekenning weten trots te zijn op zijn team. Het binnenhalen van de award bestempelde hij als ‘een prestatie’. ,,Het bewijst maar weer dat we met veel passie en liefde onze gerechten voor jullie bereiden! Tot ziens in ons restaurant”, gaf hij via Facebook uiting aan zijn blijdschap.

Restaurant-Gadjah-Mas-Maastricht-1