Hendricks Unusual Tea Affair bij Mr. Smith is terug

In de gewelvenkelder van de Rechtstraat 55 vindt aanstaande zondag de tweede editie van de Unusual Tea Affair van Hendricks Gin en Mr. Smith plaats. De eerste editie werd in mei georganiseerd en was een try-out voor een reeks Unusual Tea Affairs dit najaar.

De Unusual Tea Affair is een high-tea maar dan net eventjes wat anders. In plaats van met thee word je namelijk verwend met een drietal cocktails.

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur schuif je bij Mr. Smith aan voor een bijzondere high tea. Waar je normaal gesproken een heleboel hartige en zoete gebakjes met liters thee of koffie (en met een beetje geluk een glas bubbels) mag verwachten, staat de Unusual Tea Affair bij Mr. Smith in het teken van Hendrick’s Gin.

Voor slechts € 29,50 sluit je aan bij het ongewone theekransje, waar in plaats van sandwiches en scones met clotted cream cucumber en high-gin bites worden geserveerd.

Wil je zelf graag bij de Unusual Tea Affair aanwezig zijn? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Deze kun je reserveren via drinks@mrsmithmaastricht.com

Andere plannen aanstaande zondag? Wees niet getreurd, op 28 oktober en 25 november vinden er nog twee edities van de Unusual Tea Affair plaats.