Italië-liefhebbers opgelet: Il Fiore vrijdag 9 november open

Enige tijd geleden brachten wij al het nieuws dat Dino Bagnato en Diana Pani, eigenaren van het bekende restaurant Il Fiore in Maasmechelen zich klaarmaken voor een glorieuze herstart in Maastricht. Dit nieuws liet menig hart sneller kloppen. Il Fiore staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken. En wie houdt hier nou niet van?

Op vrijdag 9 november is Restaurant Il Fiore terug van weggeweest en dat belooft iets bijzonders. De in Puglia geboren chef Dino Bagnato en zijn vrouw Diana Pani, wier familie afkomstig is uit Sardinië, beloven dat ze Italië tot leven gaan laten komen in Maastricht. Met een assortiment aan kleine hapjes, die stuk voor stuk herinneren aan de Zuid-Italiaanse regio Puglia, verse pasta’s en gerechten met truffel  wordt een bezoek aan restaurant Il Fiore een écht Italiaans en culinair genot.

Om de heropening in Maastricht te vieren hebben Dino en Diana een verrassing voor alle early birds. De hele maand november krijgen de gasten een speciaal welkomstcadeau. Wat het is? Wij hebben wel een vermoeden, maar laten het jou liever zelf ontdekken.

Wij hebben ons plekje al gereserveerd. Met wie ga jij Il Fiore ontdekken?

Reserveren kan via de website: www.ilfiore.nu
Kesselskade 59, 6211 EN Maastricht