Jack White’s – Creative Fish & Chips nu ook aan huis

Goed nieuws voor iedereen die geen zin heeft om te fietsen, of gewoon thuis op de bank wil genieten van de authentieke fish & chips van Jack White’s. De zaak in de Hoenderstraat is namelijk recentelijk een samenwerking met thuisbezorgd.nl aangegaan.

Jack White’s – Creative Fish & Chips serveert sinds dit voorjaar verse vis in een creatief en knapperig jasje, homemade sausjes, draft beers, tal van cocktails en veel meer. Na het succes van de eerste maanden heeft de zaak besloten ook aan huis te gaan bezorgen.

Online bestellen is zeven dagen per week mogelijk, van 17.00 tot 21.00 uur, mits het niet te druk is. Mede-eigenaar Fransisco Quintero geeft aan dat bij drukte in de zaak, de online store ‘gesloten’ wordt. De kwaliteit van de bestellingen staat voorop, zo geeft hij aan. Op deze manier willen ze bij Jack White’s voorkomen dat er te lange wachttijden ontstaan.

Voor bestellingen bij Jack White’s geldt een bezorgtijd van twintig minuten, waarvan de koerier maximaal tien minuten op de fiets zit. De vis moet namelijk knapperig zijn bij aankomst. Daarom ook bedraagt de maximale bezorgafstand circa 2,5 kilometer. Bestellen kan vanaf 15 euro, wat gelijkstaat aan bijvoorbeeld classic fish & chips met een sidedish. Daarnaast betaal je 2,50 euro verzendkosten.

Menu’s

Voor verse en knapperige fish & chips hoef je vandaag de dag dus niet meer per se naar de Hoenderstraat. Op zijn tijd is dat echter wel raadzaam: de echte specials worden namelijk bewaard voor bezoekers van het restaurant. De catch of the week, toetjes en andere lekkernijen bijvoorbeeld staan niet op het bezorgmenu maar zijn enkel te verkrijgen in het restaurant.

Tevens geniet je vanaf heden bij Jack White’s van een autumn menu bestaand uit mac ‘n cheese, viskroketten, zalm en enkele andere specialiteiten.

Genoeg reden voor een bezoekje aan (of van) Jack White’s dus!