Klantenservice

Heb je een vraag over een cadeaukaart of bestelling? Lees eerst onderstaande veelgestelde vragen. Wil je alsnog contact opnemen? Stuur een e-mail naar helpdesk@smakelijk.nl.

Bestellen

Ga naar bestellen, kies een stad en selecteer het gewenste saldo en klik op ‘toevoegen’. Selecteer eventueel een envelop naar keuze en vul je gegevens in. Controleer je bestelling en klik op ‘afrekenen’. Betaal om je bestelling af te ronden.

Nee, momenteel zijn de cadeaukaarten van Smakelijk.nl alleen online te bestellen.

De cadeaukaarten van Smakelijk.nl zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 150 euro.

Bestel je op werkdagen voor 16 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd met PostNL. Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd. Helaas kunnen wij niks garanderen omdat we afhankelijk zijn van PostNL.

De betaalopties in onze webshop zijn iDEAL, SEPA (bankoverschrijving), PayPal of Bancontact. Bedrijven kunnen ook kiezen voor zakelijk op factuur. Na een bestelling op factuur nemen we eventueel eerst contact op, daarna volgt de factuur. Bij een bankoverschrijving wordt de bestelling verstuurd zodra het geld op onze rekening staat.

Besteden

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is te besteden bij de aangesloten locaties uit een specifieke stad. Via de Check saldo pagina kun je achterhalen in welke stad jouw cadeaukaart geldig is.

Ja, een cadeaukaart van Smakelijk.nl is in delen te besteden. Je bent niet verplicht om het tegoed in één keer te verzilveren.

Nee, dit is niet mogelijk. Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is alleen te besteden op fysieke locaties. Daar wordt de QR-code van de cadeaukaart gescand en het tegoed van de cadeaukaart afgewaardeerd.

Ja, dit is toegestaan. Als je meerdere cadeaukaarten hebt mag je deze gezamenlijk besteden bij de deelnemende locaties.

Saldo

Je kunt het saldo van een Smakelijk.nl cadeaukaart controleren op de Check saldo pagina middels het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check goed of je de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op via helpdesk@smakelijk.nl.

Nee, dit is niet mogelijk. Als het tegoed op je cadeaukaart is verzilverd is kun je de cadeaukaart niet opnieuw opwaarderen.

Geldigheid

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Je kunt de vervaldatum van een Smakelijk.nl cadeaukaart controleren op de Check saldo pagina met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Nee, dit is niet nodig. Zodra je een cadeaukaart van Smakelijk.nl hebt ontvangen is de cadeaukaart direct te verzilveren.

Check je saldo op de Check saldo pagina op onze website, niet op andere websites. Is je cadeaukaart nog steeds inactief? Neem contact met ons op via helpdesk@smakelijk.nl.

Een Smakelijk.nl cadeaukaart waarvan de geldigheid is verlopen kan helaas niet opnieuw worden geactiveerd.

Zakelijk

Je kunt een bestelling plaatsen in onze webshop. Je ontvangt direct een e-mail met een factuur. Een bestelling plaatsen op factuur is ook mogelijk. Voor meer informatie over een zakelijke bestelling ga je naar de Voor bedrijven pagina.

Ja, dit is mogelijk bij een zakelijke bestelling. Zo kun je de cadeau-envelop personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo en persoonlijke tekst naar medewerkers. Voor meer informatie ga je naar de Voor bedrijven pagina.

Een zakelijke bestelling wordt door PostNL of door ons zelf bezorgd, afhankelijk van de bestelling en het bezorgadres.

Ja, wij kunnen een bestelling met meerdere cadeaukaarten versturen naar verschillende adressen. Wij hebben ervaring met bestellingen tot duizenden cadeaukaarten die wij opwaarderen, inpakken en als PostNL partijenpost versturen naar duizenden verschillende adressen.

Overige

Het is niet mogelijk om een cadeaukaart van Smakelijk.nl in te wisselen voor een landelijke cadeaukaart, geld of iets anders.

Een Smakelijk.nl cadeaukaart wordt gekoppeld aan één stad. Hierdoor worden de lokale ondernemers in een specifieke stad gesteund.

Het saldo van alle Smakelijk.nl cadeaukaarten wordt veilig beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.