La Saison Culinaire pakt smakelijk uit in de Rechtstraat

Mosselen, goede wijn en friet. Meer moet een zondagmiddag in Maastricht niet zijn. Na het succesvolle evenement vorig jaar, organiseerde La Saison Culinaire afgelopen weekend een tweede editie van het Mosselfeest in de Rechtstraat.

La Saison Culinaire organiseert gedurende het najaar seizoen een verscheidenheid aan evenementen in en rondom Maastricht en de Euregio. Afgelopen weekend was het tijd voor de tweede editie van het Mosselfeest, georganiseerd in kader van Château Maastricht. Waar vorig jaar nog de tafels en banken door de Rechtstaat slingerden, stond dit jaar de opstelling huiselijk en warm in de Boschbrouwerij.

Voor slechts 22 euro ‘proefden’ we de hele middag van een glas wijn, onbeperkt mosselen van Restaurant ‘O’  en frieten à volonté onder begeleiding van een Maastrichts ‘Hermenieke’. La Saison Culinaire bewijst nogmaals dat ze elk evenement tot een feestje kan maken. Heel simpel, met gastvrijheid en interessante streekproducten.

La Saison Culinaire is partner en organisator van meerdere smaakfestijnen in de Euregio. Zo is er op 3 november een cursus vlaaienbakken in Reijmerstok en organiseren ze een Limburgs streekdiner voor de Maastrichtse Voedselbank. Houd dus zeker de Facebookpagina van La Saison Culinair in de gaten en ga genieten van alle smaken die de Euregio te bieden heeft. Smakelijker kun je je weekend niet invullen!