Lasagne in alle soorten en maten bij Lasagna Lovers!

Knapperig gesmolten kaas, smaakvolle pastabladen, gevuld met gehakt, sappige tomaten, Italiaanse kruiden en niet te vergeten extra mozzarella. Wie houdt er nu niet van de authentieke lasagna? Alle pastagekkies die niet genoeg krijgen van al deze Italiaanse heerlijkheid, kunnen vanavond nog een bestelling plaatsen bij Lasagna Lovers. Een nieuwe zaak met uiteraard één groot hoofdgerecht: Lasagna! 

Lasagna Lovers opende vorige week haar deuren aan de Scharnerweg, even buiten het centrum en vlakbij de Groene Loper van Maastricht. En welke lasagne staat er dan zoal op het menu? De varianten lopen van spinazie, zalm en garnalen tot bacon en spicy chiliflakes. Daarnaast zijn er vegetarische en veganistische lasagne te verkrijgen. Denk je dat je bij deze keuze klaar bent? Nee hoor, want je kunt vervolgens jouw Italiaanse ovenschotel perfect op maat maken met nog eens een keuze aan ontelbare extra toppings. Bestel er als dessert een tiramisu bij en jouw Italiaanse avondmaal is compleet!

De nieuwe zaak richt zich op afhaal en bezorging van gerechten, maar je kunt natuurlijk ook daar een hapje gaan eten. Heb jij jouw lasagna-avond al gepland?