Le Bon Vivant: Een maand vol culinaire verrassingen

Björn Dijkstra, eigenaar van Le Bon Vivant, vond het wel weer eens tijd voor wat extra culinair genot de komende maand. Met de speciale jubileumactie net achter de rug (het knusse restaurant in de Capucijnenstraat vierde afgelopen jaar haar vijfde verjaardag), mogen de smaakpapillen weer opnieuw gaan trillen. En wel met nieuwe menu’s en Maastricht aan Tafel!

Menu du Chef

Elke drie maanden past Björn zijn kaart aan op basis van de invloeden uit de jaargetijden. Hij gebruikt de meest verfijnde producten uit zee, bos en van land gecombineerd met dagverse groentes. Of je nu kiest voor het speciale Menu du Chef, Menu Végétarien of a-la-carte: je proeft altijd het verse seizoen!

Klik hier voor de nieuwe menukaart

Valentijnsmenu

Hoe kun je 14 februari het best vieren als dag van de liefde? Met een romantisch diner voor twee uiteraard. In de intieme gewelvenkelder van Le Bon Vivant zit je dan zeker goed in combinatie met het speciale Valentijnsmenu. Kies voor vijf of zes gangen en laat je verwennen met oesters, tartaar, snoekbaars, picanha, exclusieve kazen en een bloedsinaasappel cheesecake.  Wil je er helemaal voor gaan deze avond? Bestel dan het all-in arrangement.

Klik hier voor het Valentijnsmenu

Maastricht aan Tafel

Om de culinaire maand compleet te maken, doet Le Bon Vivant mee aan het inmiddels bekende initiatief Maastricht Aan Tafel. Van 10 t/m 24 februari wordt er een speciaal driegangenmenu geserveerd voor 29,50 euro per persoon. Hiervan wordt 0,50 euro gedoneerd aan Stichting Stille Armen Maastricht.

Klik hier voor het Maastricht-aan-tafel menu

Staan jouw smaakpapillen op ontploffen na dit culinaire nieuws? Reserveer dan hier jouw tafel en geniet van een sfeervolle en verrassende avond bij Le Bon Vivant.