Lunchen tussen de wijnen bij restaurant L’Auberge

Château Neercanne luidde het nieuwe jaar al goed in met een compleet nieuwe look. En nu is het de beurt aan L’Auberge: het lunchrestaurant, gelegen in de voormalige stallen van het château, zal in februari tevens een herinrichting ondergaan.Waar wij in die tijd kunnen gaan genieten? Tussen de wijnen in het speciale pop-up lunchrestaurant!

Nadat Château Neercanne het totale interieur een opfriskuur heeft gegeven, wordt deze maand het lunchrestaurant volledig opgeknapt. Op 9 maart zal de vernieuwde culinaire plek weer worden geopend. Het team van L’Auberge zou echter niet bijzonder zijn, als ze in de tussentijd niet met een unieke ervaring op de proppen zouden komen. En die ervaring is niet mis! Van 19 februari t/m 1 maart wordt namelijk een pop-up lunchrestaurant geopend in de wijnkelders van het château, waar een arrangement zal worden geserveerd.

Het arrangement bestaat uit een drie- of viergangenmenu met uiteraard een keuze aan bijpassende (speciaal)wijnen. Van gerookte zalm als voorgerecht tot een skrei kabeljauw of kalfszijlende van de grill als hoofdgerecht, eindigend met een proeverij van Valrhona-chocolade als dessert. Dit belooft een unieke en culinaire ervaring te worden!

Wil jij deze ervaring absoluut niet missen? Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus het team van L’Auberge raadt aan om snel te reserveren.

Het arrangement kan worden gereserveerd van 19 februari t/m 1 maart en kost 37 euro (drie gangen) of 42,50 euro (vier gangen) per persoon. Op 22 februari en in de weekenden is het lunchrestaurant gesloten.

Klik hier voor meer informatie