Restaurant-Mes-Amis-Maastricht-8

Mes Amis partner Winefair Lanaken

Een leuk nieuwtje over wijnrestaurant Mes Amis! Het succesvolle restaurant in de Tongersestraat, dat afgelopen weekend nog door Matthijs werd getipt als een van de leukste Franse eetgelegenheden van de stad, maakt zich al vele jaren sterk voor wijnen uit ons eigen Limburg. En Limburg ligt zowel in Nederland als in België. Vandaar dat Mes Amis nu ook letterlijk de grens op zoekt door zich aan te sluiten bij de Winefair in Lanaken.

De Winefair, de beurs die in België elk jaar weer en voltreffer is, wordt van 27 tot en met 29 oktober gehouden in het Cultureel Centrum Lanaken, Net al vorig jaar heeft de organisatie vijf gerenommeerde Limburgse restaurants aan zich weten te binden, waaronder Mes Amis.

Gedurende de maand oktober mag Mes Amis zich ‘Winefair-resto’ noemen. Dit houdt onder meer in dat er een speciaal Winefair-menu wordt geserveerd. Het mes snijdt zo aan twee kanten, want idereen die zo’n menu bestelt, krijgt een gratis toegangskaartje voor de fair. In dit geval aangeboden door Mes Amis.

Het restaurant bevindt zich trouwens in goed gezelschap. Want de andere vier deelnemende restaurants zijn zeker niet de minste: Magnific in Maasmechelen, Mardaga in As, Contrast in Lanaken en De Kristalijn in Genk. ,,Een perfecte mix van oerdegelijke Frans-Belgische keuken tot hippe ‘sharing’ tapas”, aldus organisator Stefan Frissen.

Kijk hier voor meer informatie over de fair

Restaurant-Mes-Amis-Maastricht-9