NIEUW Gastrobar Puro: pure smaken met een Italiaanse twist

We krijgen er weer een smakelijk plekje bij! Zaterdag 15 december zal in het mooie Sint Pieter Puro, een nieuwe gastrobar, zijn deuren openen voor iedereen die wil genieten van gastronomie en huiselijke gezelligheid.

Het restaurant wordt geleid en geëxploiteerd door Jeroen Brouns, die als kok al jarenlange ervaring heeft in het horecavak. En zoals de naam al een beetje verklapt, zullen er pure gerechten met een Italiaanse twist worden geserveerd tijdens lunch en diner.

Wij hebben alvast gegluurd in de menukaart en er kan gezegd worden: we zijn enthousiast! Van Italiaanse rotoli voor lunch tot echte pasta’s bij het diner, overal proef je het Italië op de smaakpapillen – en dat al tijdens alleen het lezen van de gerechten. Je kunt zelfs kiezen voor een speciale pasta met ‘preparazione del tavolo’, oftewel met een bereiding aan tafel.

Tot slot kun je bij Gastrobar Puro – naast alle pure gerechten – ook terecht voor een goed glas wijn, een smaakvol speciaalbiertje en een lekkere kop koffie. Oh, en heb je geen zin om met de feestdagen in de keuken te staan? Dan kun je nu op de website alvast reservereen voor kerst en oudejaarsdag. 

Wij gaan 15 december zeker even een kijkje nemen bij deze nieuwe smakelijke plek. Ga jij ook proeven?

Klik hier voor meer informatie over Gastrobar Puro!