NOVO new dining vernieuwt

Ruim twee jaar geleden opende in Wyck de deuren van NOVO new dining. Het concept van Rodny Welters en Jareau van den Heuvel draait om ‘vernieuwing’, met een maandelijks wisselende menukaart nemen zij hun gasten mee op een culinaire wereldreis.

Tijd voor iets nieuws

Na twee jaar ondernemen vonden de heren het tijd voor een vernieuwing van het interieur: het huidige restaurant past niet helemaal bij het concept dat zij willen uitdragen. Het nieuwe interieur moet speelser en stouter, vinden de heren.

NOVO new dining 2.0

Begin november wordt het interieur van NOVO new dining flink onder handen genomen. Naar alle verwachting wordt NOVO 2.0 in de week van 8 november geopend. Dat is geen toeval, in de week van 8 november zijn beide heren jarig. Dat belooft een echte feestweek te worden.

Hoe het er precies gaat uitzien weten Rodny en Jareau zelf ook nog niet. De vernieuwing van het interieur hebben zij blind toevertrouwd aan Thy Thy van der Lende van Studio TT. Deze architecte is regelmatig te gast bij NOVO new dining en haalt haar inspiratie voor het nieuwe interieur uit de gerechten die tijdens haar bezoekjes de revue passeren.

Lees meer over dit restaurant